(advertenties)
(advertentie)
Het is een kwestie van tijd tot justitie bij Suver Nuver op de stoep staat, denkt voorzitter Rinus Beintema. Om ervoor te zorgen dat eventuele invallen het gewenste effect krijgen, namelijk het legaliseren van cannabis, vergroot Rinus nu al het draagvlak van de club door een groter social media-bereik te realiseren en meer support-leden te werven.

Gesteund bij tegenslag

Op de momenten dat er tegenslag is of ongeluk de boventoon voert zie pas je de ware aard van mensen. In mijn geval voel ik mij enorm gesteund door alle donateurs, vrijwilligers, familie en vrienden en heb ik er alle vertrouwen in dat wij er voor elkaar zullen zijn in voor- en tegenspoed.

Dit blijkt ook als vorige week in één van onze labs een glazen fles implodeert met daarin liefst 3kg pure wietolie. Een groot verlies gezien de vele patiënten die hiermee geholpen hadden kunnen worden. De vele online steunbetuigingen, extra donaties om financieel verlies te beperken en zelfs een heerlijke taart om het leed te verzachten versterken mij en de vrijwilligers enorm. Hiervoor dan ook mijn dank!

Strijd giet ‘oan

Het is echter een kwestie van tijd totdat justitie van zich zal laten horen. Ik wil dat u allen weet en er rekening mee houdt dat de strijd dan pas echt gaat beginnen. Want dan worden wij gedwongen om dit project onder water voort te zetten.

De media zal worden ingezet om te zorgen dat er een negatief beeld ontstaat. Mogelijk komen er invallen bij de negen vestigingen. Mogelijk komen er invallen bij mijn vrijwilligers. Websites worden afgesloten en bankrekeningen bevroren.

Onterechte verbanden zullen worden gecreëerd en bewijzen zullen worden verzonnen of weggemoffeld. Dit is namelijk de werkwijze van justitie anno 2018, vooral wat betreft wietwetgeving en alles wat daar omheen hangt! Getuige het feit dat alle wietonderzoeken in opdracht van de overheid, gedaan door het ‘onafhankelijke’ WODC, van de afgelopen jaren zijn gemanipuleerd.

Dit is waar ik (en vele anderen) dagelijks mee opstaan en mee naar bed gaan. Toch slaap ik heerlijk en weet ik mij gesteund door velen. Deze strijd voer ik voor mezelf en voor velen die te maken hebben (gehad) met de zogenaamde suggestieve opsporingsmethode van justitie. Ik wens afgerekend te worden voor wat ik doe! Namelijk mensen helpen met de holy herb oftewel wiet-extracten en -producten.

Rinus strijdt voor de legalisering van cannabis en is tot dat doel is bereikt, zelf illegaal bezig.

Social media

Van u vraag ik in deze tot nu toe fictieve maar in de toekomst zeer realistische situatie kalmte en rust te bewaren en tegelijkertijd voor zoveel mogelijk tumult te zorgen in of op de (sociale) media, indien mogelijk. Om het draagvlak te vergroten voordat het écht nodig is, vragen wij iedereen nu al om de pagina van de stichting te volgen en te delen, maar ook mijn persoonlijke Facebook-pagina.

De razendsnelle interactie via social media zorgt voor een soepele communicatie tussen mij en de gehele achterban. Dat betekent dat we dus ook snel kunnen reageren op elke actie vanuit justitie, zodra deze er komt. Natuurlijk gaan we hiervoor ook de database van reeds ingeschreven donateurs gebruiken.

Wordt supporter voor 1 euro

Deze database wordt regelmatig bijgewerkt en wordt op meerdere plaatsen bewaard. In het geval van een inval of andere calamiteit zijn deze gegevens dus altijd door ons te achterhalen. Als u nog geen ingeschreven donateur bent bestaat er de mogelijkheid dat we u minder snel kunnen bereiken in het geval van dergelijke calamiteiten.

Donateur kunt u al worden vanaf 1 euro op jaarbasis, dus voor het geld hoeft u het zeker niet te laten. Het is voor ons allen van groot belang dat we onze database zo groot mogelijk proberen te maken. Zodat de stem die ik zal laten horen tijdens eventueel toekomstige rechtszaken ver zal door galmen. Dit gaat dus niet over het verkrijgen van donateurs die ons product willen gebruiken, maar ook voor alle anderen die de legalisatie van medicinale cannabis een warm hart toedragen!

Ik vraag u dus om het lidmaatschapsformulier in te vullen, ook als u zelf uw wietolie maakt of de wietolie ergens anders verkrijgt. Hoe meer papieren inschrijvingen in ons databestand, des te zwaarder de stem die ik kan laten horen in de rechtszaal. Het inschrijfformulier voor supportdonateur á 1 euro per jaar vind je HIER.