(advertenties)
(advertentie)

Donderdagavond was Rinus Beintema te gast in de talkshow ‘M’ van Margriet van der Linden. Hij mocht daar tekst en uitleg komen geven over zijn activiteiten met de inmiddels 9 medical cannabis social clubs van Suver Nuver die ons land telt. Donderdag moest de voorman namelijk bij justitie langs om te worden verhoord over de wietolie die leden kunnen krijgen tegen kostprijs of een donatie.

Het werd wat ons betreft een glorieus optreden van Beintema, want zelden hebben we iemand zo helder, rustig en overtuigend horen uitleggen waarom hij doet wat hij doet: mensen helpen!

Ook te gast was artiest Pete Philly, ervaringsdeskundige in het medicin ale gebruik van wietolie (met THC dus voor alle duidelijkheid) nadat hij de ziekte van Lyme had opgelopen en Rinus leerde kennen. Ook hij vertelde duidelijk wat cannabis voor hem heeft betekend…

Je kan hun onweerstaanbare pleidooi voor legalisering van medicinale cannabis(olie) terugkijken via UitzendingGemist. Klik op onderstaand fragment en je komt er vanzelf, spoel vervolgens door naar 21:00 minuten en dan begint het item met Rinus Beintema!