(advertenties)
(advertentie)

De redactie van Mediwietsite merkt dat de coronacrisis veel patiënten motiveert om zelfvoorzienend te worden. Zij gaan hun eigen medicinale wiet kweken. Hoe zit dat bij jou?

Als de coronacrisis ons iets leert, dan is het hoe afhankelijk we zijn van anderen voor onze dagelijkse benodigdheden. Dat werd onder meer duidelijk toen coffeeshops even dicht moesten nadat Nederland haar intelligente lockdown afkondigde. Binnen enkele minuten stonden er enorme rijen.

Gelukkig zijn coffeeshops weer open en kunnen patiënten die hun mediwiet daar halen er weer terecht. Maar de dreiging is nog niet uit de lucht. Bovendien, wat doe je als coffeeshops om wat voor reden moeten sluiten en je geen recept hebt van de dokter?


LEES OOK:


Eén van de opties is zelf medicinale wiet kweken. Mediwietsite wijst haar lezers regelmatig op deze optie omdat het vele voordelen biedt. Als je zelf mediwiet kweekt:

  • Weet je zeker dat je de wietsoort kweekt die het beste bij jou past.
  • Weet je zeker dat jouw wiet vrij is van bestrijdingsmiddelen.
  • Ben je een stuk goedkoper uit dan mediwiet halen in de coffeeshop.

Op de redactie merken we dat steeds meer lezers van deze optie werkelijkheid maken. Onder meer aan het feit dat er een run is ontstaan op de Mediwietsite Kweekkasten.

Hierdoor vragen we ons af: zet corona jou ook aan om je eigen mediwiet te kweken en zelfvoorzienend te worden?


Poll

De coronacrisis motiveert veel patiënten om zelfvoorzienend te worden; zij kweken hun eigen mediwiet. Jij ook?

Bekijk resultaten