(advertenties)
(advertentie)

Het hoge woord is eruit. Na dagen van kritiek op de overheid over het uitblijven van serieuze maatregelen tegen het coronavirus, is de kogel door de kerk. Er zijn maatregelen ingevoerd om verspreiding van het virus te remmen, die gelden tot en met maart 2020. Ga jij hierdoor anders om met medicinale wiet?

De Nederlandse overheid heeft bij monde van het RIVM maatregelen afgekondigd naar aanleiding van het coronavirus in Nederland. Mensen worden dringend verzocht (indien mogelijk) thuis te werken en bij gezondheidsklachten binnen te blijven. Musea en theaters sluiten hun deuren en evenementen boven de honderd man gaan niet meer door.

Het was niet de vraag of het virus Nederland zou bereiken maar wanneer. Eind februari werd de eerste besmetting vastgesteld. Tot enkele dagen terug was iedere besmetting nog te herleiden, maar die grip is de overheid kwijt. Daarom is op donderdag 12 maart besloten om maatregelen te nemen zodat verdere verspreiding gecontroleerd verloopt.


LEES OOK: 


Pas jij medicinaal wietgebruik aan?

Er is nog geen vaccin of medicijn tegen het coronavirus. Wiet heeft weliswaar antibacteriële eigenschappen, maar beschikt niet over antivirale kwaliteiten.

Van medicinale cannabis is wel bekend dat het de werking van je endocannabinoïden-systeem (ECS) ondersteunt. En een goed werkend ECS zorgt voor een betere weerstand. Hoe sta jij hierin?


Medicinale wiet en corona - wat doe jij?

Bekijk resultaten

[Openingsfoto: Shutterstock/Y Photo Studio]