(advertenties)
(advertentie)

Scott Barnes, de visagist van Jennifer Lopez, deed onlangs een boekje open over de geheimen van J.Lo’s strakke huid. Hieruit blijkt dat de beroemdheid onder andere zweert bij een speciale oogcrème met cannabis.

Jennifer Lopez verscheen in 1995 voor het eerst op ’t witte doek en in 1999 brak ze wereldwijd door als zangeres. Bij veel sterren eist 25 jaar presteren aan de top zijn tol wat betreft gezondheid en uiterlijk. Niet bij J.Lo. De 50-jarige beroemdheid mag zich zonder twijfel nog steeds tot de mooiste vrouwen ter wereld rekenen. En dankzij haar visagist Scott Barnes weten we nu hoe dat komt. 

Cannabisbotox uit een potje

Eerder onthulde Lopez al een aantal van haar schoonheidsgeheimen. Zo zou ze elke nacht precies zeven uur slapen, vermijdt ze koffie, sigaretten en alcohol en gaat ze nooit in de felle zon.

Dankzij Scott Barnes weten we nu dat ze ook nog over een middel beschikt dat bijdraagt aan haar jong ogende huid. In plaats van zich tot plastische chirurgie te wenden om haar jeugdige uitstraling te behouden gebruikt de wereldster, die onlangs nog een veelbesproken show gaf tijdens de 2020 Super Bowl, een potje oogcrème met cannabis.

Dit gebruikt ze naar verluidt dagelijks om donkere kringen en wallen te voorkomen. Ook zou het voor minder fronzen en rimpels zorgen. “Haar mooie ogen, vrij van donkere kringen en wallen heeft ze aan EyeMATRIX van Biotulin te danken”, vertelde Barnes aan Stars Life. “Het is een oogcrème die cannabis sativa-zaadolie en het bio-botox-actieve ingrediënt Biotulin gebruikt”.

Overigens is Lopez niet de enige. Het middel maakt in rap tempo naam. Zo zouden Meghan Markle, Kate Middleton en Michelle Obama​​ook ook bekend staan als fans van het met cannabis verrijkte Botox-alternatief. En in tegenstelling tot wat je zou verwachten gezien het luxueuze imago van Lopez, is het product online te koop voor ongeveer 40 euro.