(advertenties)
(advertentie)

Mediwietsite deelt regelmatig verhalen van patiënten waarin zij vertellen hoe ze medicinale cannabis ontdekten. Vandaag delen we het verhaal van een arts. Een mooi, persoonlijk en oprecht verhaal dat vertelt hoe hij de heilzame plant ontdekte en vervolgens zonder twijfel integreerde in zijn behandelingen. “Ik wil de zorg kunnen verlenen die mijn familie niet kreeg”.

Dr. Nicholas Bottaro uit Florida wilde altijd al mensen helpen. Toen hij op de middelbare school zat, kreeg zijn grootmoeder een hartaanval. Zij redde het dankzij de levensreddende inspanningen van haar cardiologen en leefde nog eens 25 jaar. Op dat moment wist Bottaro een ding zeker: ik word arts.

Jaren later kreeg zijn moeder alvleesklierkanker. Toen hij haar artsen medicinale cannabis voorstelde als mogelijke behandeling van pijn, werd hij uitgelachen. Acht ondraaglijke maanden later verloor zijn moeder de strijd.

Toen besloot Dr. Bottaro om te strijden voor de normalisatie van medicinale cannabis in de medische wereld. Hij beloofde dat hij ‘de zorg wil verlenen die zijn familie niet kreeg’.

Bovendien vertrouwt Bottaro zelf op een hoge-CBD, lage-THC-wietolie tegen gevoelens van depressie en angst. Dit product helpt zonder de geestverruimende effecten van THC.

[Openingsfoto: screenshot uit video]