(advertenties)
(advertenties)

Volgens premier Rutte en het RIVM houden we nog wel even last van het coronavirus. Ook een lockdown wordt niet uitgesloten. Je kan wachten tot de volgende coffeeshopsluiting, of je start nu je eigen kweek met de Mediwietsite Kweekkast.

Het was voor veel patiënten zondag schrikken toen bekend werd dat coffeeshops hun deuren moesten sluiten. Gelukkig mochten ze de dag erop alweer open, mits zij uitsluitend als afhaalloket fungeren. Mensen die hun medicinale wiet in de coffeeshop halen kunnen dus opgelucht ademhalen.

Voorlopig althans, want de ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Na België en Frankrijk sluit men zelfs een Nederlandse lockdown niet uit. In dat geval blijven slechts supermarkten, apotheken en banken open. Ook mag men waarschijnlijk alleen nog voor noodgevallen de straat op.

Zelfs als er geen lockdown komt kan de coronacrisis nog maanden, misschien wel langer dan een jaar duren. Al die tijd worden maatregelen aangescherpt of juist versoepeld ten behoeve van groepsimmuniteit tegen het virus. Apotheken zullen altijd worden bevoorraad. Maar wat als je afhankelijk bent van medicinale wiet afkomstig uit andere kanalen?


LEES OOK:


Word zelfvoorzienend

Het kan dus zomaar zijn dat coffeeshops nog vaker sluiten en weer opengaan. Of dat de posterijen tijdelijk niet bezorgen en jij de straat niet op mag om met ‘een mannetje’ af te spreken. Wat doe je dan? Een oplossing: word zelfvoorzienend.

Speciaal voor mensen die zelfvoorzienend willen zijn als het om cannabis gaat – en niet alleen tijdens de corona crisis – heeft Mediwietsite, samen met CNNBS en G-Tools de G-Kit ontwikkeld. Dit is een kleine, nette, veilige en kant en klare kweekkast, niet veel groter dan een wasmachine. Hierin kunnen de meeste medicinale cannabisconsumenten genoeg wiet kweken voor eigen gebruik.

De Mediwietsite Kweekkast, zoals wij hem noemen, is voorzien van een veilige LED of HPS kweeklamp tot maximaal 150 Watt. Ook beschikt hij over een afzuiger en koolstoffilter zodat je buiten de kweekkast niets van de wietplanten ruikt. Met een afmeting van slechts 60 x 60 x 119 centimeter en een strak modern design, past deze kleine binnentuin in iedere kamer. Je kunt meteen beginnen.

Voor eigen gebruik kweken

Wie voor eigen gebruik cannabis kweekt, hoeft niet te hamsteren en ook niet bang te zijn dat je opvalt bij de energiemaatschappij. De Mediwietsite Kweekkast verbruikt namelijk slechts 100 tot 150 Watt, afhankelijk van het model dat je kiest.

Daarnaast is al een koolstoffilter en afzuiger gemonteerd zodat je buiten de kast niets van je wietplanten ruikt. Drie gepatenteerde lichtdichte inlaten zorgen voor aanvoer van voldoende verse lucht.

Ondanks het bescheiden formaat kun je met deze compacte kweekkast (en vijf gedoogde wietplanten), om de twee à drie maanden tussen de 100 en 150 gram medicinale wiet kweken. Dat is meer dan één gram wiet per dag wat voor de meeste patiënten meer dan genoeg is.

Dokter Groen, één van de vaste kweekverslaggevers op CNNBS, kweekte in deze kast al 12 keer zijn eigen voorraad. Zijn wekelijkse kweekverslagen tijdens al deze kweekrondes zijn allemaal hier terug te lezen.

Uitsluitend hier verkrijgbaar

Bij sommige wietsoorten is het mogelijk om al binnen 10 weken een voorraad zelfgekweekte mediwiet te hebben.

 

Dus, wacht je lijdzaam af tot de volgende en wellicht definitievere coffeeshopsluiting? Of zorg je vanaf morgen voor je eigen voorraad? De Mediwietsite Kweekkast (ook bekend als CNNBS G-Kit) is uitsluitend verkrijgbaar op CNNBS.shop, compleet met lamp vanaf €489,- en zonder kweeklamp zelfs al voor €420,-.

Voor medicinale gebruikers die dagelijks meer wiet nodig hebben, is er ook een XL versie. Deze extra grote kweekkast heeft een kweekoppervlak van één vierkante meter en is goed voor ongeveer drie gram wiet per dag.

(advertenties)