(advertenties)
(advertenties)
Soms heb je even geen zin om lang in de keuken te staan voor een lekkere snack of goed bijgerecht. En gelukkig hoeft dat ook niet altijd, zoals dit recept bewijst. Het is zo klaar, dus schroom niet om het gewoon eens te proberen. Wel moet je van tevoren even wat Cannabis-olijfolie maken om in dit recept te gebruiken. Maar dat is voor zoveel gerechten te gebruiken dat je blij zult zijn dat je het hebt staan.

Bij sommige recepten is het makkelijk om precies te bepalen hoeveel je van elk ingrediënt nodig hebt. Echter zijn er zoveel variabelen in dit recept dat de verhoudingen zullen afhangen van de producten die je gebruikt. Dus kijk, proef en pas dit recept aan voor de juiste verhouding.

Ingrediënten

  • 1 of 2 tomaten
  • +/- 200gr mozzarella
  • verse basilicum blaadjes
  • +/- 50ml Cannabis-olijfolie
  • 2 eetlepels groene pesto
  • scheutje balsamicoazijn
  • optioneel: pijnboompitten

Bereidingswijze

  1. Meng de pesto door de Cannabis-olijfolie heen.
  2. Snijd de tomaten in plakken en scheur (of snijd) de mozzarella in brokken of plakken.
  3. Leg afwisselend de tomaat, mozzarella-plakken en basilicumblaadjes op een bord.
  4. Schenk een scheutje balsamicoazijn over de salade en verdeel daarna de pesto met Cannabis-olijfolie over het geheel.
  5. Garneer eventueel met pijnboompitten.
[Openingsfoto: shutterstock/fly-m]
(advertenties)

Reacties