(advertenties)
(advertentie)

Met melk meer mans, zeiden ze vroeger. En nog steeds is een glas melk natuurlijk een verfrissende, lekkere drank die ook nog eens gezond is. Maar het kan altijd gezonder en daarom geven we je vandaag een recept voor het maken van havermelk – nog gezonder dan gewone koeienmelk – met als extra power boost cannabis erin!

Havermelk is een plantaardig alternatief voor koeienmelk en het is zelfs populairder geworden dan sojamelk. Omdat het is gemaakt van een graan, is het zuivelvrij én veganistisch. Omdat haver zoveel voedingstoffen heeft, bevat havermelk eiwitten, vezels en vitamines en mineralen.

Dit gezonde drinkproduct kunnen we natuurlijk “medicinaal” maken door er cannabis aan toe te voegen. Let er daarbij wel op dat je de wiet eerst decarboxyleerd, zodat ie ook “actief” wordt.

LEES OOKHet hoe & waarom van decarboxyleren, ofwel cannabinoïde-zuren ‘activeren’

Heel moeilijk is het zelf maken van cannabis havermelk niet, zoals je in onderstaande video kunt zien. De video zit op YouTube achter een leeftijdsbeperking, dus klik eerst op onderstaand fragment en daarna kijk je op YouTube verder: