(advertenties)
(advertentie)
Hoe fijn is het om je medicijn te kunnen eten in de vorm van een smakelijke snack? Heel fijn! Daarom delen wij graag dit verrukkelijke recept voor gevulde cannabis-eitjes. Het maken ervan is een eitje, maar je moet alleen opletten dat niet iedereen ervan gaat snoepen. Want dit is zo smakelijk uit dat het bij iedereen water in de mond laat lopen.

Ingrediënten

  • 12 hardgekookte eieren, gepeld
  • 125 gram wiet-mayonaise 
  • 10 ml witte azijn
  • 2 gram gemalen mosterdzaad
  • snufje zout
  • snufje peper
  • paprikapoeder om te garneren

Bereidingswijze

  1. Snijd de eieren in de lengte doormidden. Verwijder het eigeel en leg dat in een kom.
  2. Prak het eigeel met een vork.
  3. Voeg de wiet-mayonaise, azijn, gemalen mosterdzaad, zout en peper toe aan het eigeel. Meng dit samen tot een smeuïg geheel.
  4. Vul nu de halve eiwit-delen met het eigeel-mengsel. Besprenkel elk gevuld eitje met paprikapoeder.
  5. Bedek de eieren en bewaar ze tot 24 uur in de koelkast.
[Openingsfoto: shutterstock/Brent Hofacker]