(advertenties)
(advertentie)

Zo zijn ze er en zo zijn ze weer op, dus sla je slag. Na een periode van opgedroogde voorraden zijn de Mediwietsite kweekkasten met LED nu weer verkrijgbaar. Dat niet alleen maar we leveren de G-Kit nu met de extra krachtige 180 Watt Hans Panel in plaats van de 100 Watt Hans Panel LED.

Mediwietsite kweekkasten zijn soms net als zomerkoninkjes en Hollandse Nieuwe; je moet het ervan nemen wanneer ze er zijn. Niet dat ’s Neerlands mooiste, discreetste en efficiëntste kweekkast seizoensgebonden is hoor, je kunt er juist het hele jaar door je eigen medicinale cannabis in kweken. Alleen de kweekkasten zijn zo gewild dat we de vraag niet altijd kunnen bijhouden. Voor je het weet zijn de voorraden weer opgedroogd.

Mediwietsite kweekkast?

Het is bijna niet mogelijk als regelmatige Mediwietsite bezoeker maar voor het onwaarschijnlijke geval dat je nog nooit van de Mediwietsite kweekkast gehoord hebt, leggen we het nog eens uit.

De Mediwietsite kweekkast is een stijlvolle compacte kweekkast die wij exclusief op CNNBS en Mediwietsite aanbieden. Als lezersaanbieding welteverstaan. Omdat we vinden dat iedereen op een veilige en verantwoorde manier, zijn eigen medicinale of recreatief effectieve cannabis moet kunnen kweken.

Enorm groot is de Mediwietsite kweekkast niet, maar wel groot genoeg om tot 200 gram wiet in te kweken voor jezelf. De kweekkast heeft een effectief kweekoppervlak van 60 bij 60 centimeter en een kweekhoogte van iets meer dan een meter. Hij bestaat uit stevige en stijlvolle aluminium hoekprofielen en witte waterbestendige, lichtgewicht wanden en deurtjes. We hebben de kweekkast in samenwerking met kweekkasten-specialist G-Tools ontworpen om het pronkstuk van ieder interieur te zijn.

150 of 180 Watt

Welke motor jouw Mediwietsite kweekkast moet hebben bepaal je zelf. Je hebt de keuze uit twee bewezen goede lichtbronnen met welke een oogst van één gram droge wiet per Watt zeker binnen de mogelijkheden ligt. Dokter Groen deed het je voor met de 100 Watt Hans Panel led en de 150 Watt HPS kweeklamp.

In plaats van de 100 Watt Hans Panel leveren we de Mediwietsite G-Kit nu met een extra krachtige 180 Watt Hans Panel led. Die heeft onze groene kweekdokter zelf nog niet kunnen proberen maar daar moet een oogst van 180 gram of meer zeker mee te behalen zijn.

De Mediwietsite kweekkast bevat verder alles wat je nodig hebt om zonder problemen je eigen wiet te gaan kweken. Ingebouwd is een koolstoffilter die de zoete geur van de wietplanten in de kast filtert, zodat je daar buiten de kast niets van ruikt. Het filter zit aangesloten op een afzuiger en een demper om lucht fluisterstil aan en af te voeren.

Onderin de Mediwietsite kweekkast komt verse lucht binnen via drie gepatenteerde lichtdichte lucht-inlaten. Het enige dat we bij de 180 Watt LED versie van de kast niet meeleveren is een ventilator maar die kun je zo’n beetje overal apart aanschaffen. Wij raden daarvoor de clip fan van G-Tools aan, die we standaard wel meeleveren met de 150 Watt HPS versie van de discrete kweekkast.

Dus: mocht je een CNNBS kweekkast met LED of HPS verlichting willen hebben, dan kun je die vanaf nu weer hier op Mediwietsite.nl en CNNBS.nl bestellen. Maar wees er dus wel snel bij want voor je het weet is de voorraad weer op.