(advertenties)
De Mediwietsite G-Kit is de eerste kast die zo discreet is dat je hem overal kunt neerzetten. Door het stijlvolle nieuwe witte design past de compacte kweekkast in ieder interieur. Door het ingebouwde koolstoffilter heb je totaal geen last van geur en de onlangs toegevoegde geluiddemper maakt de kast zo stil als een bibliotheek. Verkrijgbaar met 100 of 180 Watt LED kweeklamp (€609 of €659,=), 150 Watt HPS (489,= euro) of leeg (319,= euro).
  • Exclusief verkrijgbaar op CNNBS en Mediwietsite, in samenwerking met G-Tools
  • Zeer discrete vormgeving, nobody knows
  • Ideaal voor het kweken van 1 plant!
  • Het gezonde alternatief voor de shop
  • Aankoopbedrag na 1 oogst al terugverdiend (bespaard aan coffeeshop uitgaven).

Inclusief:

  • 150 Watt Philips Son T PIA Plus HPS + Clip Fan (489 euro) of 100 of 180 Watt Hans Panel ledlamp (€609/€659)
  • Afzuiger, Koolstoffilter, Geluidsdemper
  • 3 gepatenteerde lichtdichte luchtinlaten
  • Schakelklok

Geruisloos

Aan de binnenkant is de nieuwe Mediwietsite kweekkast verbeterd met een effectieve geluidsdemper. De geïsoleerde luchtslang heeft plaats gemaakt voor een geperforeerde luchtbuis met een dikke laag steenwol daaromheen. Die dempt het geluid van de compacte kweekkast zó goed, dat je er buiten de kast ongeveer net zoveel van hoort als een bibliotheek.

Omdat de lucht door de nieuwe demper in een rechte lijn wordt afgevoerd en er dus geen bochten in de buis zitten, wordt er ook méér lucht af en aangevoerd. En dat is heel goed nieuws voor de planten in de kast want die krijgen daardoor meer CO2 uit de lucht aangevoerd.

Mediwietsite kweekkast met 100 of 180 Watt LED (€609 / €659,=) –

De unieke en discrete kant en klare Mediwietsite kweekkast wordt geleverd met een 100 of 180 Watt krachtige Hans Panel LED kweeklamp of een vertrouwd goede 150 Watt Son T PIA Plus HPS kweeklamp. De best verkochte kweekkast is de LED variant, er zijn al meer dan 200 tevreden klanten. De Mediwietsite kweekkast met LED is voorzien van een krachtige 180 Watt Hans Panel LED kweeklamp. Een high end led kweeklamp van Nederlandse makelij waarin alleen de beste led diodes van Cree verwerkt zijn.

De Hans Panel heeft alleen de beste led diodes van Cree. Omdat de leds geen lenzen hebben maar reflectors gaat er niets aan licht verloren.

De Hans Panel leds zijn bijzonder geschikt voor de teelt in de compacte ruimte die de Mediwietsite kweekkast biedt. De brede stralingshoek en het grote oppervlak van de lamp verzekert een gelijke lichtspreiding terwijl de lamp dicht op het gewas kan hangen.

Dankzij een speciale bloei- en groeischakelaar kan energie worden bespaard tijdens de groeifase van de planten en een extra boost gegeven worden tijdens de bloeifase. De Hans Panel kan ook traploos gedimd worden. Iedere led heeft een eigen reflector waardoor het licht optimaal verspreid wordt. Omdat er geen lenzen zijn die het licht blokkeren gaat er geen lichtenergie verloren.

Mediwietsite kweekkast met 150 Watt HPS (489,=)

De HPS variant van de Mediwietsite kweekkast komt met een vertrouwde 150 Watt Son T PIA Plus kweeklamp van Philips. In tegenstelling tot de LED versie van de kast is deze ook al voorzien van een clip fan om voor de nodige luchtcirculatie te zorgen. Alles is daarmee compleet en kant en klaar aangesloten, zodat je direct kunt beginnen met het telen van je eigen planten. De Philips Son T PIA Plus HPS bulbs zijn kwalitatief gezien de beste HPS kweeklampen op de markt.

Night Queens in de HPS versie van de Mediwietsite kweekkast. Volg de verslagen van Dr. Groen om het verdere verloop van deze planten te zien.

Stijlvolle witte uitvoering

Om de nieuwe Mediwietsite kweekkast nog duurzamer te maken, zijn we op zoek gegaan naar een sterker en lichter alternatief voor de gelamineerde MDF wandplaten. Het MDF was namelijk vrij zwaar, waardoor ze nogal eens beschadigden tijdens het vervoer. Ook mochten de houten platen eigenlijk niet nat worden.

De nieuwe platen zijn wat dat betreft een verademing voor ons en iedereen die de kast bestelt. Ze zijn lichter, sterker, vochtbestendig en gaan daarom een stuk langer mee. Ook wanneer je de Mediwietsite kweekkast vaak moet verhuizen blijven de platen zo goed als nieuw. Als bonus isoleren de platen beter waardoor de CNNBS kweekkast nog stiller en beter op temperatuur te houden is.

De kunststof XPS panelen panelen bevatten geen lijm met formaldehyde of weekmakers zoals sommige goedkopere kweektenten. Ook bij hogere temperaturen komen er geen toxische stoffen vrij. Omdat de panelen goed tegen water kunnen, zijn ze gemakkelijk na iedere ronde schoon te maken.

Mediwietsite kweekkast leeg (319,=)

Mocht je de Mediwietsite kweekkast liever zelf willen inrichten, dan kun je deze voor slechts 319 euro ook leeg bestellen. De lege kweekkast is overigens niet helemaal leeg. Hij wordt geleverd met drie gepatenteerde lichtdichte lucht-inlaten die wel de lucht, maar geen licht van buitenaf naar binnen laten. Verder is de kast voorbereid voor de montage van een 125 mm luchtuitlaat inclusief luchtrooster en zijn er bevestigingspunten voor filter, fan en verlichting.

Meer informatie

Download hier de handleiding (pdf) voor de montage van de Mediwietsite kweekkast: G-Kit Manual

Kweekverslagen van Dokter Groen met de Mediwietsite kweekkast/CNNBS G-Kit: https://www.cnnbs.nl/cannabis/kweekverslagen/dokter-groen/

Bestellen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.