(advertenties)
(advertentie)

Het is lente en de weergoden zijn ons tot nu toe goed gezind. Dat maakt optimistisch. Stel dat we vanaf morgen thuis medicinale wiet mogen kweken. Hoeveel planten zou jij er dan grootbrengen?

Bij Mediwietsite zijn we groot voorstander van je eigen medicinale wiet kweken. Hierdoor kan je een wietsoort kweken die goed aansluit bij jouw behoeftes. Bovendien is het goedkoop en weet je zeker dat jouw wiet vrij is van bestrijdingsmiddelen.

Met een wietsoort die geschikt is voor ons klimaat en een portie aandacht en liefde kan dat van mei tot met september prima buiten in de tuin. In de wintermaanden kan je binnenshuis met een tent of kleine kweekkast aan de slag.


LEES OOK:


Helaas is het kweken van wiet nog steeds verboden in Nederland. Vijf planten zijn weliswaar gedoogd, maar het mag niet. Zonde! Zoveel mensen zouden geholpen zijn als zij hun eigen medicinale wiet mochten kweken.

Hoe zit dat bij jou? Zou jij gaan kweken als het mocht en zo ja, hoeveel planten zou je dan neerzetten? Laat het ons weten in deze poll.


De lente maakt ons optimistisch: stel dat de thuiskweek van mediwiet morgen legaal is in Nederland en België. Hoeveel plantjes wil jij dan grootbrengen?

Bekijk resultaten


 

[Openingsfoto: Shutterstock/Otar Gujejiani]