(advertenties)
(advertentie)

Het was even stil rondom Yassine Boulahfa van Cannabis Social Club Holland, maar dat betekent zeker niet dat er niets is gebeurd. Integendeel. Het is heel druk geweest en daarover zal Yassine hieronder een update geven. Ook lees je ten slotte een verslag van twee leden van zijn social club, die weer kunnen genieten van het leven sinds ze wietolie gebruiken.

Club updates

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een stukje heb geschreven over het reilen en zeilen binnen de stichting Cannabis Social Club Holland (SNSH). Maar we hebben niet stilgezeten, want er zijn veel ontwikkelingen die ik zal toelichten in dit artikel. Ook deel ik verderop in dit verhaal de ervaring die twee van onze leden hebben met de stichting en onze producten.

Allereerst hebben wij na veel overleg binnen de stichting besloten om te stoppen met Cannabis Social Club Belgium en Cannabis Social Club Germany. Wij stoppen met deze twee clubs, omdat het voor ons als stichting niet meer rendabel was. Ook qua tijd en energie vergde het veel van ons.

Wat ook heeft meegewogen is het grote risico die wij daar lopen, vooral in België. Ik wil mij nu vooral focussen op Cannabis Social Club Holland. De club in Groenlo is daarom niet meer open; we hebben nu alleen elke dinsdag een inloopdag van 10 tot 15 uur op onze club in Katwijk, op de Katwijkerbroek 21. Iedereen is daar van harte welkom voor informatie onder het genot van een kopje koffie of thee, geheel vrijblijvend.

Cannabis Social Club Malaga zit wel nog in de planning en er zijn grote ontwikkelingen met deze club. Wij zijn druk om alles te regelen daar, want wij hebben namelijk de mogelijkheid gekregen om daar een Cannabis Social Club te beginnen met kweekvergunningen.

Verder heb ik besloten om terug te gaan naar school. Momenteel volg ik de opleiding tot laborant, zodat ik straks officieel mijn eigen producten zelf kan ontwikkelen in een gecertificeerd lab.

De planten in Marokko staan er mooi bij.

Ook ben ik bezig met het opzetten van een bedrijf, waarmee ik CBD-producten ga verstrekken aan de farmaceutische markt. Deze producten ga ik zelf ontwikkelen en vervaardigen. Binnen de stichting SNSH zullen er gewoon producten verstrekt blijven worden en de patiënten kunnen altijd bij ons terecht voor bijvoorbeeld onze bekende RSO Pasta, gemaakt van onze zelf geteelde biologische hasj.

Ook ga ik binnenkort weer op bezoek bij Rick Simpson in Kroatië. Het gaat namelijk momenteel niet zo goed met Rick, lichamelijk. Dit is ook de reden waarom hij niet meer bij mij op bezoek is geweest in Nederland. Maar ondanks zijn slechte lichamelijke gesteldheid blijft onze samenwerking bestaan.

Ook ben ik natuurlijk weer op bezoek geweest bij mijn planten in Marokko. Deze zijn klaar voor de oogst en ze staan er weer prachtig bij.

Ervaring van twee leden

Hieronder delen twee leden van onze club hun ervaringen met jou.

Wij zullen ons even voorstellen. Ik ben Ronald Ruijzing en mijn vrouw heet Annita. Wij komen uit Zwaag. We zijn destijds door verschillende ziektes/aandoeningen op zoek gegaan naar een middel waarbij we eindelijk pijnvrij zijn en wat ons eveneens een superfijne nachtrust geeft.

We hebben veel op internet gezocht en toen kwam SNSH bij ons in beeld. Via een kennis hebben we het adres van de stichting gekregen en de stap genomen .
We waren niet huiverig maar toch ben je immers je hele leven gewaarschuwd voor de gevaren van drugs.

In ons achterhoofd dachten we nog: “En al die zware slaapmedicatie die we moeiteloos jaren en jaren achter elkaar op herhaal recept kregen?
” Wij kregen altijd te horen dat dit uitvoerig getest is. Wij dachten meteen: “De producten van SNSH worden ook uitvoerig getest”. En dat heeft ons de stap doen nemen om THC en CBD in ons leven te laten komen.

Ikzelf heb na twee mislukte hernia-operaties een enorme onrust in mijn buik, mijn benen en in mijn armen.
Toen ik begon met de CBD kreeg ik na een uurtje een zeer fijne rust over me heen. Dat was echt super!

De onrust was echt weg. In de avond hebben we een uurtje voor het slapen gaan ieder een druppel THC-olie genomen en gewacht op wat er zou gebeuren. Na ongeveer 1,5 uur werden we ietwat melig en zijn we gaan slapen. Tot die avond was het echt iedere nacht wakker liggen, totdat wij voor het eerst THC-olie hadden genomen.

Mijn vrouw sliep heel slecht door de artrose aan haar vingers en ik door mijn onrust. Ook moesten wij overdag goed kunnen functioneren en werken, waardoor een goede nachtrust zeer belangrijk is. 
We hadden super geslapen na die ene druppel! Zeer vast en heerlijk uitgerust wakker. Ongelooflijk hoe dit ons leven heeft veranderd.

We eten veel vaker goed en gezond en hebben totaal geen stress meer. We kunnen nu weer genieten van het leven en van elkaar. 
En nee, we lopen niet de hele dag stoned rond. Het is daarom ook belangrijk dat men een spiegel opbouwt met het nemen van THC. 
Door SNSH hebben wij weer kleur in ons leven.

Ik wil graag iedereen die erover denkt om dit te gaan doen adviseren om echt de stap te maken. 
Voor medisch gerelateerde vragen zou het goed zijn om dit bij uw arts te doen.
 Wij kunnen alleen maar zeggen: SNSH bedankt! 
Dankzij jullie en de manier hoe jullie met aantoonbare testrapporten laten zien wat er precies in zit ,hebben wij en duizenden andere patiënten weer een fijn leven.