(advertenties)
(advertentie)

Het is alweer 5 jaar geleden dat Yassine Boulahfa stichting SNSH – Stay Natural, Stay Healthy – oprichtte. Wat begon in 2017 als een kleine stichting, is anno 2022 uitgegroeid tot een club met meer dan 10.000 leden, nationaal en internationaal. “Ik denk dat SNSH zich onderscheidt op de markt, door het soort product dat SNSH aanbiedt en de ondersteuning die daarbij wordt gegeven. Na 5 jaar heb ik behoorlijk wat expertise opgebouwd en deze expertise deel ik graag met onze leden.”

Eigen wietplanten, in Marokko

Yassine in zijn geliefde Marokko, aan het werk voor de jubilerende stichting SNSH

Yassine: Zo maak ik al jaren mijn producten van mijn eigen strains in Marokko. Door mijn eigen planten te gebruiken, die bovendien biologisch zijn geteeld, is er altijd een continue kwaliteit van het product gegarandeerd. De strains die ik gebruik zijn medicinaal zeer geschikt en zijn al jaren een groot succes binnen de stichting. De Marokkaanse plant heeft namelijk een uitgebreid cannabinoïden en terpenen profiel. Onze producten zijn daarom ook full-spectrum en bevatten naast THC ook andere cannabinoïden.

Gratis telefonische consulten

Verder bieden wij iedereen die daar interesse in heeft een gratis telefonisch consult aan, dit consult kan zo vaak als nodig worden aangevraagd. Op deze manier kunnen wij iedereen helpen met vragen over de producten, dosering of manier van inname bij bepaalde ziektes en aandoeningen. Ik vind het belangrijk dat iedereen namelijk de juiste informatie kan krijgen en ook, dat er vanuit onze stichting openheid is wie wij zijn en wat wij doen.

De stichting is zich ook gaan richten op specifieke ziektes, zoals bijvoorbeeld kanker. Ik werk al jaren samen met verschillende gezondheidsprofessionals, zoals artsen en farmaceuten. Zij ondersteunen ons bij het medische gedeelte bij het gebruik van de olie en/of pasta.

RSO-methode (Rick Simpson Oil)

De Canadees Rick Simpson leerde ik al vrij snel kennen na de oprichting van de stichting op Cannabis Bevrijdingsdag in Amsterdam in 2017. Rick is mee geweest naar mijn land en planten in Marokko in 2017. Hij wilde mijn producten zien, de Marokkaanse plant leren kennen en zijn mening hierover te geven.

In het filmpje hierboven beoordeelt Rick onze full-spectrum THC pasta; en bevestigt hij de goede kwaliteit en geschiktheid van onze olie ter ondersteuning van de behandeling van kanker.

Ik ben vanaf de oprichting van de stichting  begonnen met het verstrekken van full-spectrum THC pasta, wat voornamelijk wordt ingezet ter ondersteuning bij de behandeling van kanker. In het begin raadde ik de RSO methode( de Rick Simpson methode) aan;  minimaal 60 gram pure THC pasta binnen 90 dagen oraal in te nemen, onder de tong.

Mijn eigen variant: de YBO Methode

Toen de stichting zich begon te ontwikkelen en ik in de gelegenheid was medische  professionals te raadplegen over dosering etc., ben ik mijn eigen methode gaan ontwikkelen, gebaseerd op de RSO methode, met aanpassingen.

Na veel maatwerk, overleg met artsen en naar te kijken hoe de leden reageerden op de producten heb ik mijn eigen methode ontwikkeld, de YBO Methode. De YBO Methode staat voor de Yassine Boulahfa Methode. De methode houdt in dat men ter ondersteuning bij de behandeling van kanker minimaal 100 gram van mijn pure full-spectrum THC pasta inneemt binnen een periode van 90 dagen. Deze wordt ingenomen in de vorm van een kuur met capsules. De capsules worden op maat gemaakt per persoon, en oraal ingenomen.

Ik hoor regelmatig dat er wordt aangeraden door andere producenten om de capsules rectaal in te nemen, maar onze artsen raden dit ten zeerste af, omdat de opname minimaal is. De meeste resultaat binnen de stichting is gehaald door orale inname van de producten.

Yassine, oprichter van SNSH

Achterhaalde ideeën

Ook is het een achterhaald idee dat een THC pasta alleen van wiet gemaakt kan worden en niet van hasj kan worden gemaakt. Ook is het achterhaald dat een THC pasta alleen een hoog percentage THC moet bevatten. Ik ben er juist achter gekomen dat de meeste resultaten behaalt worden met een full-spectrum THC-pasta met een hoog THC-gehalte, maar ook een hoog gehalte aan andere cannabinoïden en terpenen.

Ofwel: full-spectrum, een zo hoog mogelijk cannabinoïden profiel en zo min mogelijk plantmateriaal.

Resultaten

Sinds ik ben begonnen met de YBO-methode hebben wij nog meer goede resultaten geboekt binnen de stichting. Regelmatig horen wij positieve verhalen van onze leden die de methode gebruikt hebben ter ondersteuning bij de behandeling van kanker.

Bij het afnemen van de capsule kuur krijgt men ook volledige ondersteuning; iemand kan 24 uur per dag rechtstreeks via een telefoonnummer contact met de stichting opnemen, zodat wij altijd bereikbaar zijn voor vragen. Ik vind het belangrijk dat mensen niet het product afnemen en dan op zichzelf zijn aangewezen.

Andere producten

Al vanaf de oprichting van de stichting, bied ik verschillende producten aan. Een vaste productgroep in ons assortiment zijn de full-spectrum THC oliën, gemaakt met onze full spectrum THC-pasta, in verschillende sterktes.

Daarnaast biedt de stichting verschillende CBD-producten aan, zoals CBD-olie gemaakt van kristallen, CBD-pasta en CBD-oliën gemaakt van full-spectrum CBD-pasta. Daarnaast bieden wij ook CBN-olie aan.

Marokko

Al vanaf het begin van de oprichting van de stichting is een van onze grondbeginselen; legalisering van medicinale cannabis. Dit proberen wij zowel in Nederland als in Marokko te bewerkstelligen. Helaas is hier in Nederland nog geen sprake van, Marokko daarentegen is veel vooruitstrevender.

Ik ben al een hele tijd bezig met de legalisering in Marokko en ben dan ook zeer verheugd te kunnen meedelen dat ik de vergunningen in Marokko heb gekregen. Ik mag mijn product straks dus legaal kweken, verwerken en exporteren. Hier kom ik binnenkort nog op terug.

Yassine Boulahfa
Cannabis Social Club Holland
Stichting Stay Natural, Stay Healthy ( SNSH )

Meer lezen van Yassine en zijn stichting op Mediwietsite? KlikHIER!