(advertenties)
(advertentie)
Na de officiële opening van CSC Hollands eerste pand te Katwijk, kwam voorzitter Yassine z’n grote droom uit: een ware inloopmiddag op de club. Deze eerste inloop was echter zó succesvol dat het team van CSC Holland besloot er een gewoonte van te maken. Vanaf heden kun je er daarom wekelijks op twee dagen terecht, met al je vragen over de club, haar cannabisolie of de werking ervan.

Inloopmiddag Cannabis Social Club

Afgelopen dinsdag 7 november, hebben wij als CSC Holland onze eerste inloop-dag gehad. Het was een gezellige dag en wij zijn blij dat er veel mensen naar deze ‘oefenmiddag’ zijn gekomen. Het is fijn om patiënten, leden en niet-leden, in een rustige omgeving te kunnen ontmoeten; zodat er alle tijd is om uitgebreid met elkaar te praten.

Yassine en partner Rick Simpson, die binnenkort terugkomt naar Nederland om zich samen met de CSC te ontwikkelen.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit mag en kan doen met de Cannabis Social Club Holland. Dit, een fysieke club met de mogelijkheid om met vragen te kunnen binnenlopen, is altijd mijn insteek met de stichting geweest. Om dat nu dan ook eindelijk werkelijkheid te zien worden is geweldig.

Ik vind het namelijk enorm belangrijk dat iedereen rustig vragen kan stellen, de juiste informatie kan krijgen en zijn ervaringen kan delen over wietolie; en zich thuis kan voelen bij de CSC Holland.

Smaakt naar meer

Het ging bij dit experiment afgelopen dinsdag zo goed, dat er vanaf nu af aan elke dinsdag en donderdag een inloop dag wordt gepland. De deuren van de CSC in Katwijk openen dan voor het publiek, vanaf 10 uur in de ochtend tot 3 uur in de middag.

Iedereen, lid of niet-lid, is van harte welkom om een praatje te komen maken of om vragen te stellen over (de werking van) cannabisolie en de social club, onder het genot van een kopje koffie of thee. Ik kijk ernaar uit velen van jullie te ontmoeten en meer te vertellen over de club en mijn beweegredenen erachter. Het bezoekadres van de stichting is:


Na de opening van ons pand, waar ook Rick Simpson bij aanwezig was, loopt het storm met de inschrijvingen en groeit de club nog sneller. Rick komt binnenkort weer naar Nederland en zal dan ook werkzaam zijn binnen onze Cannabis Social Club. Ook was Mike Wise (producer en editor) aanwezig bij de opening en heeft daar een mooie after movie van gemaakt. Kon u er niet bij zijn, dan hieronder alsnog een sfeerimpressie van deze – voor mij en de vrijwilligers van de stichting – onvergetelijke dag. Ook lid worden van de Cannabis Social Club Holland voor eerlijke en betaalbare hasjolie? Mail naar info[@]snsh.eu of ga naar onze website.