(advertenties)
(advertentie)

Voor velen een droom die uitkomt, werken in de cannabisindustrie. Helaas is een groot deel van die industrie nog illegaal en is het niet zo makkelijk om erin aan het werk te gaan. De enige legale wietkweker van Nederland, Bedrocan BV., biedt nu wel die kans met drie functies die jíj kunt vervullen.

Bedrocan

Ze hebben voor- en tegenstanders, vooral omdat ze hun wiet bestralen, maar je moet het ze nageven: Bedrocan is nu eenmaal het enige bedrijf in Nederland dat legaal wiet mag kweken. Voor de medicinale markt wordt er in de Noordoostpolder jaarlijks duizenden kilo’s cannabis gekweekt door het bedrijf, dat vervolgens het product distribueert naar Nederlandse apotheken en verschillende landen – waaronder Duitsland en Tsjechië.

Het meest verkochte product van Bedrocan: cannabis flos. [Foto: Bedrocan]

Dat legt het Veendamse Bedrocan geen windeieren, want zij hebben naar verluidt gebouwd om te groeien en gebruiken nu maar een klein deel van hun totale kweekcapaciteit. Toen Duitsland in verband met hun nieuwe medicinale wietwet de Nederlandse staat verzocht om meer cannabis, was het voor Bedrocan geen probleem om elk jaar een paar honderd kilo extra te sturen.

In de groeiende medicinale cannabis-industrie, die hopelijk zeer binnenkort door andere bedrijven wordt aangevuld, is er natuurlijk een plek gereserveerd voor het bedrijf dat vanaf dag één de Nederlandse apotheken van wiet voorziet. Vooral omdat Bedrocan tegenwoordig ook voorzien is van het farmaceutische GMP-keurmerk. En groei betekent voor een bedrijf: personeel inhuren.

Werken met wiet

Legaal wiet kweken en er ook nog eens voor betaald worden, wie wilt dat nou niet? Voor velen is dit dan ook de kans van hun leven. Want Bedrocan heeft maar liefst drie functies waar vacatures voor openstaan. Hoeveel personeel er in totaal nodig is en zal worden aangenomen is ons niet bekend, maar de functies zijn – voor wie graag met z’n handen in de aarde zit – om je vingers bij af te likken. Zo wordt er gezocht naar:

[LET OP: de links naar onderstaande vacatures zijn inmiddels vervuld en dus verwijderd. Kijk HIER voor het actuele vacatureaanbod van Bedrocan]

Zie jij jezelf hier al tussen lopen? [Foto: Bedrocan]

  • Medewerkers kwekerij (fulltime)

Bedrocan zoekt voor hun kwekerij een enthousiaste Nederlandstalige collega die op een verantwoorde wijze plantmateriaal ‘kweekt en in stand houdt’. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig, maar wel MBO werk- en denkniveau. Een functie waar velen van dromen en je dus al snel voor in aanmerking komt.

  • Teamleider kwekerij (fulltime)

Voor het kweekteam( van 7 tot 20 personen) wordt ook nog een Nederlandstalige teamleider gezocht. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het kweekproces en de kweekafdeling. Verdere werkzaamheden bestaan uit administratief werk, coachen, het plantenbestand beheren en in stand houden en meer. Voor deze functie met verantwoordelijkheid wordt iemand gezocht met een afgeronde HBO-opleiding en ervaring met leidinggeven.

  • Project Leader (fulltime)

Deze functie is Engelstalig en draait om het coördineren van projecten. Denk hierbij aan inkoop, verkoop, deadlines en budgetten behalen. Je moet hiervoor strategisch kunnen denken, goed kunnen communiceren en zeer goed zijn in Engels, gesproken en in geschrift. Internationale reizen zijn namelijk een groot onderdeel van deze functie. Hier wordt een HBO-bacheloropleiding gevraagd en meer dan twee jaar leiderschapservaring.

Grote kans

Wie gemotiveerd is maakt een goede kans bij Bedrocan. Heb je dus altijd al in de cannabisindustrie willen werken? Dit is jouw moment om aan de slag te gaan bij een van de grootste internationale cannabisbedrijven.

[Openingsfoto: Dave Chan]