(advertenties)
(advertentie)

Zoek je een lekkere en meer discrete manier om de werkzame stoffen in cannabis binnen te krijgen? Probeer dan eens cannabis gummy beertjes.  Bovendien is het eten van voedingsmiddelen met cannabinoïden gezonder dan roken. Deze video laat zien hoe je deze gummy beertjes met cannabis maakt.

De video maakt gebruikt van Amerikaanse maatvoeringen. Daarom hebben we hieronder de benodigdheden voor je neergezet in de Nederlandse maatvoering:

  • 1/2 theelepel zonnebloemolie / lecithine
  • 60 ml kokosnootolie
  • 120 ml water
  • 25 gram ongezoete gelatine
  • 1 pak Jello pudding (met een smaakje)

Wietolie maken

In de video laten ze ook zien hoe je met een gedeelte van deze ingrediënten zelf wietolie maakt. Wil je daar meer over lezen, klik dan hier, hier of hier. Er wordt ook gesproken over decarboxyleren. Hier kan je lezen wat dat is en of je dit ook wil toepassen. In deze video decarboxyleren ze op 250 graden Fahrenheit wat gelijk is aan 120 graden Celsius.

Ze geven trouwens ook de optie om rosin te gebruiken. Dit is een extract dat je zonder oplosmiddelen maakt, maar met een techniek die werkt met verhitting en persen. Hier lees je er meer over.

We hebben overigens nog een recept op de site voor gummy beertjes. Je vindt het hier. En met het naderen van Sint Maarten nog even een waarschuwing: pas op welke gummy beertjes je weggeeft ;-).