(advertenties)
(advertenties)
Justin Kander is expert op het gebied van cannabis tegen kanker en schreef al meerdere boeken over cannabisextracten en hun medicinale werking. Onlangs rondde hij de vierde editie af van zijn boek ‘Cannabis voor de behandeling van kanker’, dat volledig gratis te downloaden is en werkelijk alles behandelt over mediwiet bij kanker.

Justin Kander

Voordat we ingaan op het boek zelf, is het belangrijk te weten waarom deze het lezen waard is. Want wie is de schrijver, Justin Kander, die zich als expert profileert op het gebied van cannabis tegen kanker? Nou, hij is de reden dat het boek interessant is.

Cannabis en kanker-expert Justin Kander begon zijn carrière bij wietolie-goeroe Rick Simpson

Justin begon namelijk jaren geleden met het beheren van PheonixTears.ca. De website van de enige echte wietolie-goeroe, de herontdekker van cannabis als medicijn, Rick Simpson. Justin was zodoende wereldwijd als één van de eersten op de hoogte van de werking van cannabis tegen kanker.

Sindsdien is hij een gedreven pro-cannabisactivist en werkte hij onder meer samen met de Students for Sensible Drug Policy aan een beter drugsbeleid. Dit presenteerde Justin op de International Drug Policy Reform Conference in Denver, Colorado; en in 2014 sprak hij over cannabis en kanker op het Inaugural Australian Medicinal Cannabis Symposium.

Kander schreef ook het boek Enhancing Your Endocannabinoid System, over het lichaamseigen cannabinoïde-systeem (ECS), dat voor maar 10 dollar te downloaden is op EnhancingYourECS.com. Hij publiceerde bovendien een dik rapport van 242 pagina’s over de cannabis extracten (wietolie) beweging; en het gebruik van wietolie bij verschillende ziekten. Deze lees je helemaal gratis via CannabisExtractReport.com.

Cannabis tegen kanker

Veruit de meeste energie lijkt Justin Kander echter te steken in het bekend maken van cannabis’ werking tegen verschillende vormen van kanker. In 2016 publiceerde hij al zijn boek ‘Cannabis for the Treatment of Cancer’, die inmiddels voor de vierde keer is herzien en nu in 183 pagina’s werkelijk alles omtrent dit fenomeen behandelt – wetenschappelijk ondersteund.

Cannabis als behandeling tegen kanker, door Justin Kander. Klik op de afbeelding om het ebook te downloaden

Het gratis te downloaden e-book is praktisch in drie verschillende delen gesplitst. De eerste sectie van het boek gaat over de beschermende rol van het lichaamseigen cannabinoïde-systeem (ECS) bij meer dan zestien vormen van kanker. In het tweede deel wordt de anti-kanker activiteit van plantaardige cannabinoïden besproken; en in het derde en laatste deel van het boek worden menselijke casussen aangehaald om de wetenschappelijke claims mee te ondersteunen.

Geen twijfel over mogelijk

Justin zelf is enthousiast over deze vierde editie van zijn boek en gelooft dat het wereldwijd kan bijdragen aan de strijd tegen kanker. ‘Ik wil iedereen aansporen dit te gebruiken als bron, om zichzelf en anderen te leren wat cannabis écht kan doen. Er is absoluut geen twijfel dat cannabis kanker kan bestrijden in mensen, net als dat er geen twijfel is dat cannabis epileptische aanvallen in mensen stopt.

Zodra je dit beseft, dat cannabis écht kanker kan behandelen, is het pad voorwaarts vrij. We kunnen cannabis wereldwijd legaliseren als we dit omarmen. Maar als we het niet doen, zullen we jaar na jaar wachten op revolutionaire vooruitgang, die niet beschikbaar wordt gemaakt voor de mensen die dit het hardst nodig hebben. Lees dit alsjeblieft en breng het gevecht naar een hoger niveau’, zegt de jongeman op Facebook.

Justins boek ‘Cannabis For The Treatment Of Cancer’ is gratis te downloaden via deze link of als je klikt op de bovenstaande afbeelding. Kander beantwoorde voor Mediwietsite ook al de meest gestelde vragen omtrent cannabis bij kanker; dat lees je hier terug.

(advertenties)

Reacties