(advertenties)
(advertentie)

Justin Kander is expert op het gebied van cannabis tegen kanker en schreef al meerdere boeken over cannabisextracten en hun medicinale werking. Onlangs rondde hij de zesde ‘druk’ af van zijn e-book ‘Cannabis voor de behandeling van kanker’. Lees hier meer over deze publicatie en download het e-book gratis.

Wie is Justin Kander?

Voordat we ingaan op het boek zelf, is het belangrijk te weten waarom die het lezen waard is. Wat maakt auteur Justin Kander kredietwaardig, zodat hij zich als expert mag profileren op het gebied van cannabis tegen kanker? Wel, eigenlijk is Kander de grootste reden dat dit boek zo interessant is.

Cannabis en kanker-expert Justin Kander begon zijn carrière bij wietolie-goeroe Rick Simpson

Justin Kander begon jaren geleden met het beheren van de website van wietolie-goeroe Rick Simpson. Simpson geldt wereldwijd als herontdekker van wietolie als medicijn en zodoende zat Justin eerste rang toen er de afgelopen jaren steeds meer bekend werd over de werking van wiet tegen kanker.

Sindsdien is hij een gedreven pro-cannabisactivist en werkte hij onder meer samen met Students for Sensible Drug Policy aan een beter drugsbeleid in de staat Colorado. Ook is hij regelmatig gastspreker op diverse evenementen.

Kander schreef ook het boek Enhancing Your Endocannabinoid System, over het lichaamseigen cannabinoïden-systeem. Dit boek kan je voor iets meer dan 10 euro kopen op Amazon. Hij publiceerde bovendien een dik rapport van 242 pagina’s over de cannabis extracten (wietolie) beweging; en het gebruik van wietolie bij verschillende ziekten. Deze lees je helemaal gratis via CannabisExtractReport.com.


LEES OOK:


Cannabis tegen kanker

Veruit de meeste energie steekt Justin Kander in het verspreiden van kennis over de werking van cannabis tegen kanker.  In 2016 publiceerde hij de eerste versie van zijn boek ‘Cannabis for the Treatment of Cancer’. Daarna bleef hij het boek regelmatig updaten en inmiddels is de zesde herziene versie een feit.

Inclusief bronnenlijst telt het document 254 pagina’s en behandelt het alles omtrent wiet bij kanker. En natuurlijk wetenschappelijk onderbouwd.

Er is absoluut geen twijfel dat cannabis kanker kan bestrijden in mensen, net als dat er geen twijfel is dat cannabis epileptische aanvallen in mensen stopt.

Cannabis als behandeling tegen kanker, door Justin Kander. Klik op de afbeelding om het ebook te downloaden

Het gratis e-book is praktisch in drie verschillende delen gesplitst.

  1. De beschermende rol van het lichaamseigen cannabinoïden-systeem bij meer dan zestien vormen van kanker.
  2. De anti-kanker activiteit van plantaardige cannabinoïden.
  3. Menselijke casussen om wetenschappelijke claims mee te ondersteunen.

Geen twijfel mogelijk

Justin Kander is zelf is vanzelfsprekend enthousiast over de nieuwe editie van zijn boek. Hij gelooft dat het wereldwijd kan bijdragen aan de strijd tegen kanker.

“Ik wil iedereen aansporen dit te gebruiken als bron, om zichzelf en anderen te leren wat cannabis écht kan doen. Er is absoluut geen twijfel dat cannabis kanker kan bestrijden in mensen, net als dat er geen twijfel is dat cannabis epileptische aanvallen in mensen stopt.

Zodra je dit beseft, dat cannabis écht kanker kan behandelen, is het pad voorwaarts vrij. We kunnen cannabis wereldwijd legaliseren als we dit omarmen. Maar als we het niet doen, zullen we jaar na jaar wachten op revolutionaire vooruitgang, die niet beschikbaar wordt gemaakt voor de mensen die dit het hardst nodig hebben. Lees dit alsjeblieft en breng het gevecht naar een hoger niveau”.

Klik hier om Justins boek ‘Cannabis For The Treatment Of Cancer’ gratis te downloaden.

Kander beantwoordde voor Mediwietsite eerder al eens een aantal veelgestelde vragen omtrent cannabis bij kanker. Dat artikel lees je hier terug.