(advertenties)
(advertentie)

Nicole Eastman is arts en gezondheidscoach. Sinds 2010 zoekt zij naar een holistische manieren om haar eigen chronische pijn te verzachten. In deze video-serie kan je haar volgen terwijl ze wietolie probeert. 

In 2010 werd Eastman aangereden door een een vrachtwagen die met volle snelheid haar auto raakte. Door de grote kracht van de impact moest ze aan haar rug worden geopereerd. Sindsdien heeft ze constant pijn. Eastman is niet van plan om bij de pakken neer te gaan zitten en zich vol te laten gooien met heftige pijnstillers.

Als arts met affiniteit voor gezonde voeding, lichaamsbeweging en vertrouwen in een holistische aanpak om het lichaam gezond te krijgen en houden, gaat ze opzoek naar de beste manieren om haar kwaliteit van leven te verbeteren. Vooral mensen met chronische pijn zullen dit interessante video’s vinden.

Serie over medicinale wietolie

Haar nieuwe experiment is medicinale wietolie. Ze maakt elke dag een verslag waarin ze naast haar probeersel ook uitvoerig haar chronische pijn beschrijft, plus de weg die ze tot nu toe heeft bewandeld op zoek naar verlichting.

Hieronder zie je de eerste video uit de serie. Klik hier om naar haar YouTube-kanaal te gaan en de andere video’s te kijken.