(advertenties)
(advertentie)

Hoofd wetenschappelijk onderzoek bij Hytiva, Robert Seik, maakt regelmatig video’s waarin hij een aandoening behandelt en de mogelijkheden bespreekt om die met cannabis te behandelen. In deze video kijkt hij naar cannabis bij fibromyalgie.

Hytiva is een medicinaal cannabisbedrijf uit Las Vegas. In de video bespreekt Seik de mogelijke oorzaken van fibromyalgie en bespreekt hij enkele behandelingen om symptomen te bestrijden. Fibromyalgie is namelijk niet te genezen. Hierbij merkt hij op dat de reguliere behandelingen vaak gepaard gaan met zware medicijnen die soms verslavend zijn en vrijwel altijd bijwerkingen hebben.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat cannabis enorm goed kan helpen bij het bestrijden van fibromyalgie-symptomen. Hierdoor kan de dosis van veel reguliere medicijnen worden verlaagd of kan men er zelfs mee stoppen.

MEER LEZEN: Cannabis blijkt beste behandeling bij fibromyalgie

Bekijk de video voor een snelle introductie in de wereld van cannabis bij fibromyalgie. Tip: zet de ondertitels aan voor automatisch gegenereerde ondertiteling in het Engels zodat je ook kan meelezen.