(advertenties)
(advertentie)

Wil je graag je eigen mediwiet te kweken maar durf je het risico niet aan? Ben je bang dat het heel moeilijk is, of denk je dat je er de ruimte niet voor hebt? Wil je met een full spectrum LED kweken maar is je budget niet toereikend? Lees dan snel verder want de kweekset van Atomic Grow is degelijk, voordelig, veilig, discreet en ideaal voor beginners.

Ze noemen het zelf de ULTIEME kweekset en eerlijk gezegd is dat wat ons betreft best wel terecht. We hebben het over de Atomic Grow, een mooie maar bescheiden kweektent die helemaal compleet is, en waarbij alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd. Je hoeft zelf dus helemaal niets uit te zoeken en kunt meteen met kweken beginnen.

De kweekset heeft een bescheiden formaat van slechts 40 bij 40 bij 120 centimeter en een krachtige full spectrum LED die slechts 65 Watt verbruikt. Een degelijk CAN koolstoffilter en de Atomic Fan afzuiger filteren alle geur uit de lucht. De set is verder helemaal compleet om meteen met kweken te beginnen, en komt zelfs met een luchtvochtigheid- en thermometer en instructiemagazine. Het enige dat je eventueel nog zou kunnen wensen is een kleine clipfan maar verder kun je meteen aan de slag.

En als je nu denkt dat dat wel heel duur moet zijn dan heb je het mis, want de complete Atomic Grow kweekset kost je slechts …tromgeroffel… €389,-!

Ideale kweekset voor beginners

De Atomic Grow kweekset wordt geproduceerd door twee enthousiaste ondernemers om te laten zien dat iedereen tegenwoordig zelf een topproduct kan kweken. Veel cannabisliefhebbers gaan dagelijks naar de shop, terwijl ze met een kleine investering zelf een veel beter product kunnen maken. Helemaal nu energiezuinige full spectrum LED kweeklampen opbrengsten tot wel 1,5 gram per Watt mogelijk maken.

Vandaag de dag is zelf kweken veilig, ontzettend leuk om te doen, en zeer lucratief als je je bedenkt hoeveel geld je er wel niet mee bespaart.

De Atomic Grow kweekset past in ieder huis of studentenflatje want hij neemt slechts 40 bij 40 centimeter aan ruimte in beslag. Het stroomverbruik van het full spectrum AtomX600 LED panel is slechts 65 Watt, maar maakt mooi wel opbrengsten van 80 tot 100 gram mogelijk. De geur wordt effectief en compleet weggefilterd door een CAN-lite koolstoffilter en de degelijke Atomic Fan afzuiger. Alle benodigde luchtslangen, spanbanden en aansluitingen zitten bij de set, en lichtschema’s zijn eenvoudig in te stellen met de meegeleverde tijdschakelaar. En alsof dat nog niet genoeg is komt de set ook nog met een Atomic Grow plantenpot, thermo/hygrometer en een fraai ontworpen instructie magazine. Kweken is nog nooit zo toegankelijk geweest!

Degelijke kweektent, efficiënte LED

De kweektent en de LED kweeklamp zijn de twee belangrijkste onderdelen van de Atomic Grow kweekset, en daar is dan ook niet op bezuinigd. De tent heeft een sterk stalen buizenframe, is gemaakt van extra sterk en dik nylon en verzekert een maximale licht- en luchtdichtheid. De ritsen zijn extra sterk en goed afgewerkt met extra doek achter de naad zodat licht en lucht goed buitengehouden wordt. De binnenkant van de Atomic Grow tent is bekleed met super reflecterende folie voor optimale lichtreflectie en verdeling.

Over licht gesproken; deze kweekset wordt belicht met een hoogst efficiënte full spectrum AtomX600 LED kweeklamp, die geschikt is voor zowel de groei- als de bloeifase. Deze maakt gebruik van de laatste LED technologie en is compromisloos energiezuinig; met een verbruik van slechts 65 Watt zijn opbrengsten tot 100 gram mogelijk! De lamp bevat wit/blauwe (groei) en gele (bloei) full spectrum LED’s maar heeft ook rood en ver-rood diodes voor de bloeifase, en straalt zelfs UV licht uit voor een optimale productie van werkzame stoffen.

Wil je met eigen ogen zien dat en hoeveel wiet je met dit handige compacte kweektentje kunt oogsten, check dan dit kweekverslag: ‘Voordelig (medi)wiet kweken op 0,16 M2 in de Atomic Grow-tent

Kortom, de Atomic Grow kweekset maakt kweken inderdaad toegankelijker dan ooit, dankzij de nieuwste technologieën en een zeer betaalbare prijs. De complete set kost zoals gezegd slechts €389,- en direct bestellen kan gewoon op de vertrouwde  CNNBS.shop