(advertenties)
(advertentie)

De POT by NOIDS is een in Nederland ontworpen apparaat waarmee je veilig en zonder knoeien zelf medicinale cannabisolie kunt maken, zowel THC als CBD wietolie. Ideaal voor het maken van edibles ook. Sinds kort zit er nog een extra functie op: een condenser waarmee je de noodzakelijke dure ethanol voor 90 procent kunt hergebruiken!

Ethanol is een essentieel product om cannabis te kunnen extraheren, infuseren en decarboxyleren. Deze pure vorm van alcohol is echter nogal duur, vandaar dat de designers van POT met de extra feature zijn gekomen in de vorm van een condensor. Die vangt de het dure oplosmiddel op en je kunt de ethanol daarna opnieuw gebruiken om je eigen medicinale cannabisolie te maken.

En het mooiste van alles: de ‘oliezetmachine’ is daardoor geen cent duurder geworden! Je hebt de aankoopprijs van de POT er sowieso razendsnel weer uitgehaald als je bedenkt dat je voortaan niet meer duur hoeft in te kopen!

Via de 100% betrouwbare shop van onze zustersite CNNBS kan je POT by NOIDS – mét de ethanol condensor – eenvoudig bestellen. Het wietolie apparaat wordt meestal binnen één werkdag verzonden en kost – dus nog altijd  – 349 euro (inclusief verzendkosten).

Om de nieuwe functie te demonstreren check je onderstaande instructievideo die de Nederlandse ontwerpers  online hebben gezet:

Decarboxylation with POT By NOIDS from NOIDS on Vimeo.

—————————————————————————————————————————-

LEES OOKZelf cannabisolie maken makkelijker (en veiliger) dan ooit met POT by NOIDS

LEES OOK hoe wij er thuis zelf wietolie mee maaktenStap voor stap wietolie maken met POT by NOIDS