(advertenties)
(advertentie)
Doe mee met de Mediwietforum-winactie ‘Mediwietfoto van de maand – april 2017‘ en maak kans op een stijlvolle en handige PAX3 vaporizer ter waarde van 259 euro! De leden van het forum bepalen uiteindelijk zélf wie er met deze mooie prijs naar huis gaat.

Winactie

Een forum is op zich al leuk, maar als er wat te winnen valt al helemaal. Na de leuke reacties op de ‘Mediwietfoto van de maand – Maart 2017‘-winactie hebben wij dan ook besloten de actie maandelijks door te zetten. Om mee te doen met de nieuwe winactie upload je de hele maand april je mooiste, tofste of meest indrukwekkende Mediwietfoto. Dat mag een kweekfoto zijn, maar ook de oogst of (het maken van) wietolie. Als het maar met medicinale cannabis te maken heeft. Voor alle voorwaarden ga je naar de winactie op het Mediwietforum.

PAX3

De prijs van deze winactie mag er zeker zijn. Onze vrienden van vaposhop.nl hebben namelijk een PAX3 vaporizer t.w.v. 259 euro ter beschikking gesteld voor de winnaar. Je best doen voor een extra mooie foto heeft deze maand dus zeker zin!

Win de stijlvolle PAX3 vaporizer t.w.v. €259,- op het Mediwietforum.

 

Dit fantastische en stijlvolle apparaat maakt gebruik van de nieuwste technologie. Zo kun je bijvoorbeeld de temperatuur van de PAX3 op afstand instellen met een app. De vaporizer verdampt niet alleen moeiteloos droge wiettoppen tot een smakelijke damp, je kunt er ook concentraten mee gebruiken. Alle informatie over de nieuwe PAX3 lees je hier.

Stemmen

Om de winactie zo eerlijk mogelijk te houden kiezen de forumleden zélf welke deelnemer er uiteindelijk met de prijs vandoor gaat. Van alle inzendingen maakt de redactie eerst een selectie om het overzichtelijk te houden. Daarna kan er tien dagen lang op de beste foto gestemd worden door alle leden van het Mediwietforum. De maker van de foto met de meeste stemmen kan uiteindelijk rekenen op deze fantastische prijs.

Momenteel zijn de stemmingen voor de Mediwietfoto van de maand – maart 2017 nog in volle gang. Kijk hier voor de selectie waar nu nog op gestemd kan worden en breng je stem uit op jouw favoriete foto.

Hier kun je jouw foto uploaden om kans te maken op de titel ‘Mediwietfoto van de maand – april 2017’ én natuurlijk op die mooie PAX3 vaporizer. Twijfel niet, pak je camera uit de kast en doe mee!