(advertenties)
(advertentie)

Een feestelijk moment op de redactievloer van Mediwietsite. Mediwietforum-lid Cannabella kwam gisteren namelijk haar prijs in ontvangst nemen: een gratis en compleet uitgeruste Mediwietsite Kweekkast! En die prijs kwam als geroepen want Cannabella was aan het overwegen om dit jaar haar medicijn binnen te gaan kweken.

Twee jaar geleden vonden de oprichters van CNNBS.nl, het grootste online cannabis lifestyle magazine van Nederland en België, dat het medicinale aspect van cannabis een apart nieuwsplatform verdiende. Een logische gedachte, want mediwiet speelt sinds een paar jaar de hoofdrol op het wereldwijde cannabis toneel.

Er gebeurt gigantisch veel en de informatiebehoefte naar het medicinale aspect van cannabis is hoog. Dus in 2016 zagen Mediwietsite.nl en Mediwietforum.nl het levenslicht.

En de winnaar is…

Een paar weken nadat forumlid Cannabella kreeg te horen dat ze had gewonnen, nam ze de Kweekkast in ontvangst uit handen van Martijn van Mediwietsite.

Na de lancering van deze twee sites, lanceerden we een winactie voor iedereen op Mediwietforum. Een winactie waarbij écht wat te winnen viel, namelijk een kant-en-klare Mediwietsite Kweekkast ter waarde van 609 euro. Compleet met led kweeklamp, koolstoffilter en afzuiging.

De winactie was bedoeld om de interactie op het forum een extra boost te geven. En dat is gelukt want inmiddels telt Mediwietforum om en nabij de 2700 leden.

Om kans te maken op de kweekkast, was het zaak om een ranking van drie wietblaadjes achter je naam te krijgen. Hoe actiever op het Mediwietforum, hoe sneller je stijgt naar die 3 blaadjes, inclusief een kans om te winnen dus.

We beloofden de Mediwietsite kweekkast ter waarde van €609,- te verloten onder forumleden met 3 wietblaadjes, en een paar weken geleden was het zover. Cannabella werd als gelukkige winnaar uit alle kanshebbers getrokken!

“Het winnen van deze kast kwam precies op het juiste moment!”.

Op dinsdag 23 oktober 2018 kwam Cannabella de kast ophalen en ze is er dolblij mee. “Ik was al aan het overwegen om aankomende winter voor het eerst binnen te kweken. Ik kweek ’s zomers een paar plantjes in mijn tuin, maar dat is meestal niet genoeg. En ik wil liever niet meer kweken, omdat mijn buren er dan last van krijgen. Het winnen van deze kast kwam dus precies op het juiste moment!”.

Mediwietolie tegen rugpijn

Cannabella heeft al jaren last van rugklachten door een hernia. “Ik gebruik zo’n vijf jaar wietolie om de pijn te onderdrukken en om beter te kunnen slapen. Ik ben docent, dus overdag gebruik ik het liever niet. Maar ’s avonds zorgt de olie voor de nodige ontspanning en ’s nachts rust ik er goed op uit zodat ik het overdag goed volhoud”.

Twee jaar geleden meldde Cannabella zich aan bij het Mediwietforum. “Ik zat eerst op een ander forum, maar dat stopte ermee. Toen ontdekte in Mediwietforum, dat net van start ging. Ik vind het fijn om ervaringen uit te wisselen en informatie te vergaren over kweken en zelf olie maken; daar is het forum perfect voor”, vertelt ze blij.

“Ik ga meteen met de Mediwietsite Kweekkast aan de slag en zal mijn ervaringen uiteraard delen op het forum!”

De kweekkast is stijlvol wit, heeft aluminium profielen en is zonder gereedschap in een half uurtje in elkaar te zetten.

Wil jij ook binnen kweken?

Wil je net als Cannabella graag je eigen mediwiet kweken? Neem dan eens een kijkje bij onze Mediwietsite Kweekkast. Met deze kast kan je namelijk, eenvoudig, veilig en bescheiden je eigen medicijn kweken.

De kast is fluisterstil en uitgerust met een krachtige led kweeklamp, afzuiger en geurfilter. Bovendien heeft de kast een strak en discreet ontwerp, waardoor je hem eventueel gewoon in de woonkamer kan zetten. De kweekkast is stijlvol wit, heeft aluminium profielen en is zonder gereedschap in een half uurtje in elkaar te zetten.

Je eigen mediwiet kweken was nooit zo makkelijk als in de kant-en-klare led Mediwietsite kweekkast. Een energiezuinige led kweeklamp zorgt voor het benodigde levenslicht voor 1 tot 5 wietplanten, terwijl de afzuiger met koolstoffilter het klimaat beheerst en voorkomt dat je buiten de kast ook maar iets ruikt.

De Mediwietsite Kweekkast is discreet, mooi om te zien en niet groter dan een gemiddelde tafelmodel koelkast. Voor 609 euro wordt hij bij je thuisbezorgd. Maar houd ook het forum in de gaten, want wie weet verloten we er binnenkort nog wel één.