(advertenties)
(advertentie)

Momenteel loopt er een nieuwe kweekserie bij Mediwietsite. Dit keer niet eentje waarin een ervaren kweker zijn ervaringen deelt. Nee, deze serie motiveert patiënten om hun eigen mediwiet te kweken. Door zelf te kweken heb je namelijk ultieme controle over jouw medicijn. En het is ook nog eens goedkoper en hartstikke leuk. Om iedereen verder te enthousiasmeren, laat deze video in een paar minuten zien hoe een wietplant zich ontwikkelt, van zaadje tot oogst.

De afgelopen weken bereidt Mediwietsite patiënten voor op het buitenkweekseizoen. We zijn begonnen met het uitzoeken van een goede wietsoort. Daarna hebben we het gehad over het juiste wietzaadje kopen. Vervolgens deelden we een handige kweekkalender met je. En afgelopen week gaven we vijf technieken om wietzaadjes te ontkiemen.

Om alle (aspirant) buitenkwekers en anderen die nieuwsgierig zijn naar mediwiet te enthousiasmeren, zie je hieronder hoe een cannabisplant zich ontwikkelt van zaadje tot oogst. De plant in deze video betreft overigens een zelfbloeiende ‘automatic’. Deze plant blijft relatief klein, maar levert wel goede toppen.