(advertenties)
(advertentie)
Je komt hem al met enige regelmaat tegen op Mediwietsite: medicinaal cannabis expert Hidde Siers van growshop Plantarium in Nijmegen. Maar binnenkort kan heel Nederland live kennismaken met Hidde als hij op tournee gaat. Ondersteund door plantenvoedingsmerk Canna: ‘Medicinale cannabis; van wetenschap naar de praktijk.’

Twee maanden de boer op met mediwiet

Op woensdag 18 april 2018 start Hidde Siers met zijn landelijke tour ‘Medicinale cannabis; van wetenschap naar de praktijk’. Met deze tour zal hij in de maanden april en mei vrijwel alle provincies in Nederland aandoen.

Hidde Siers is medicinaal cannabis expert bij growshop Plantarium in Nijmegen. Hij adviseert hier klanten met wetenschappelijk onderbouwde informatie over het kweken, verwerken en gebruiken van cannabis als medicijn. Naast de kennis die hij krijgt via zelfonderzoek en contacten met patiënten heeft hij ook veel contact met internationale, toonaangevende onderzoekers op het gebied van medicinale cannabis.

Uitleg, vragen stellen en gratis kweekgids

Tijdens deze inspirerende avond geeft Hidde uitleg over het hoe en waarom rondom het thema medicinale cannabis en hij gaat in op de meest recente, wereldwijde, onderzoeksresultaten in dit vakgebied.

Na de introductie maakt Hidde tijd vrij om vragen vanuit het publiek te behandelen. Daarnaast zal hij ingaan op het kweken van je eigen medicinale cannabis. Om dit nog toegankelijker te maken ontvangt elke bezoeker een gratis kweekgids!

Aan het einde van deze lezing is er nog de mogelijkheid om met Hidde en zijn collega’s in gesprek te gaan of om een consult afspraak te maken.

Tickets bestellen?

Tickets voor 1 van de in totaal 10 lezingen door het hele land zijn te bestellen – voor 12,50 euro per stuk – via TicketFlow.

Maar als trouwe lezer van Mediwietsite maak je ook kans op 2 GRATIS kaarten, voor iedere lezing nog wel! Het enige dat je moet doen is dit artikel op Facebook liken/delen. Winnaars krijgen vanzelf bericht van ons (…dus als je niks hoort toch maar even een kaartje kopen ;-)

Dan geven wij nu het woord aan Hidde Siers: