(advertenties)
(advertentie)

Nieuws voor iedereen die overweegt een Mediwiet kweekkast met LED-lamp te bestellen: de 100 Watt Hans Panel LED kweeklampen zijn tijdelijk uitverkocht. Een goed alternatief hebben we gelukkig wel met de 180 Watt Hans Panel. Die is uiteraard wel iets duurder, maar dat verdien/bespaar je met je oogst snel terug.

Het is even jammer maar we kunnen er niets anders van maken helaas, de nieuwe witte Mediwiet kweekkasten met 100 Watt Hans Panel zijn de laatste maanden letterlijk niet aan te slepen. We zijn daardoor in korte tijd door de voorraad Hans Panels heen geraakt en hebben even niets meer op voorraad. De lege Mediwiet kweekkast en de Mediwiet kweekkast met 150 Watt HPS-lamp zijn uiteraard nog wel gewoon te bestellen.

CNNBS G-Kit?

Even kort voor iedereen die geen idee heeft waar het over gaat; de Mediwiet kweekkast is een compacte en kant-en-klaar te gebruiken kweekkast van slechts 60 bij 60 bij 105 centimeter. Hij is voorzien van een koolstoffilter en afzuiger met fluisterstille demper, zodat de lucht continue ververst wordt. Verder komt hij met een 100 Watt Hans Panel, welke nu dus jammer genoeg even uitverkocht is, of een 150 Watt HPS kweeklamp. Ook kun je de CNNBS kweekkast leeg bestellen en zelf inrichten met je eigen apparatuur.

180 Watt Hans Panel

Omdat wij ook liever geen nee verkopen, hebben we een alternatief, namelijk de 180 Watt Hans Panel. Deze ledlamp is krachtiger en verbruikt 180 Watt aan stroom in plaats van 100 Watt. Maar als je net als Mr Kush (meer dan) 1 gram mediwiet per Watt weet te oogsten, kan je ook rekenen op veel meer medicijn, ieder kwartaal opnieuw.

We leveren de Mediwiet kweekkast compleet met 180 Watt Hans Panel tegen een meerprijs van 50 euro. Daarmee komt de complete kweekkast inclusief bezorgkosten en BTW op 629 euro in plaats van 579 euro.

Meer informatie en bestellen Mediwiet kweekkast

Bestellen doe je via het bestelformulier dat je HIER kunt invullen.

Als je meer wilt lezen over het veilig en gezond thuis kweken van (medicinale) cannabis, dan kan je hier op Mediwietsite terecht bij het hoofdstuk KWEKEN, o.a. met genoemde Mr Kush. En op onze zustersite CNNBS kweekt Dr Groen ook al jarenlang met de Mediwiet kweekkast!