(advertenties)
(advertentie)

De Mediwietsite Kweekkast is dé kant en klare kweekkast die is ontworpen om veilig je eigen mediwiet in te kweken. Het stijlvolle design past in ieder interieur, en het absolute topmodel wordt nu nóg beter. Want voortaan komt dat model namelijk met een 150 Watt high end SANlight Q4W LED kweeklamp uit Oostenrijk.

Met de compacte Mediwietsite Kweekast kan iedereen thuis veilig cannabis kweken voor eigen medicinaal gebruik. De kweekkast heeft een bescheiden afmeting, en is niet veel groter dan een tafelmodel koelkast. Ideaal voor een paar mediwietplanten.

Upgrade met SANlight Q4W

Er zijn vier verschillende modellen, en dus een kweekkast voor iedereen. Je kunt kiezen voor een lege kweekkast om zelf in te richten; er is een voordelige maar effectieve variant met 150 Watt HPS kweeklamp, en een energiezuinig model met een bewezen goede 100 Watt Hans Panel led kweeklamp.

Het absolute topmodel heeft een upgrade gekregen en is nu voorzien van de high-end Q4W LED kweeklamp van SANlight.

SANlight is de led fabrikant uit Oostenrijk die bekend staat om zijn hoge kwaliteit led modules. Door kleine modules te maken, weet SANlight voor een perfecte lichtspreiding te zorgen en maakt het storingsgevoelige ventilators overbodig. Het bedrijf richt zich op de professionele tuinbouw en beschikt over een eigen laboratorium met de nieuwste meetapparatuur. Dit heeft ertoe geleid dat de SANlight Q4W een breedband lichtspectrum uitstraalt dat voor optimale fotosynthese zorgt.

Het breedband lichtspectrum van de SANlight Q4W led kweeklamp helpt daarnaast bij het reguleren van een gezonde hormoonhuishouding bij wietplanten. Dit is een belangrijk aandachtspunt voor de Oostenrijkse led fabrikant, aangezien een gezonde hormoonhuishouding uiteindelijk voor een betere oogst zorgt. Het warm-witte licht van de SANlight Q4W is tenslotte ook prettig voor de ogen, en zorgt voor een natuurgetrouwe kleur, waardoor je je wietplanten goed kunt inspecteren en prachtig kunt fotograferen.

Geknipt voor de kweekkast

Uiteraard hebben we de SANlight Q4W led kweeklamp niet voor niets gekozen. Behalve dat de kweekled voor wonderbaarlijke prestaties zorgt, is hij namelijk ook ontwikkeld om een kweekoppervlak van 60 bij 60 centimeter optimaal te belichten. De vier led modules zijn voorzien van een lens die ervoor zorgt dat het licht onder een hoek van 90 graden uitstraalt, en zo perfect over het kweekoppervlak wordt verdeelt.

Ook op geringe hoogte blijft de lichtverdeling hierdoor optimaal, zodat de lamp ook vlak boven de planten gebruikt kan worden. Dit komt goed uit in de bloeifase, wanneer wietplanten altijd een beetje strekken.

De SANlight Q4W is met andere woorden geknipt voor het gebruik in een lage kweekruimte. Daarbij komt nog dat de slanke vorm van de Q4W, ervoor zorgt dat de kweekled in zijn geheel naast de geluiddempende afzuiger van de CNNBS G-Kit past. Hierdoor wordt kostbare ruimte in de hoogte bespaard, zodat wietplanten in de CNNBS G-Kit meer ruimte hebben om te groeien.

De SANlight Q4W bestaat uit vier modules. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee waarvan de belangrijkste een optimale lichtspreiding is. Daarnaast zorgt de spreiding ervoor dat de modules van zeer grote koelribben kunnen worden voorzien, waardoor storingsgevoelige ventilators overbodig zijn. Dit betekent dat de SANlight Q4W in de praktijk veel langer meegaat en ook nog eens 100% stil is.

Lange levensduur

Bij de ontwikkeling van de Q4W led kweeklamp, heeft SANlight duidelijk rekening gehouden met de toekomst. De afwezigheid van een ventilator om te koelen is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast zijn ook de led panelen van de SANlight Q4W gemakkelijk vervangbaar. De leds hebben na 80.000 branduren nog steeds 90% licht output maar mocht je ze op enig moment toch willen vervangen, dan kan dat gemakkelijk. Zo blijft je SANlight niet alleen optimaal presteren maar ook helemaal up to date aan de huidige stand van technologie.

Mocht je in de toekomst voor een grotere kweekkast kiezen, ook dan biedt de SANlight uitkomst. De Q4W modellen zijn namelijk eenvoudig in serie te schakelen, zodat je je kweeklicht kunt uitbreiden met zoveel modules als je wil. Er zit 3 jaar fabrieksgarantie op de kweekled.

De Mediwietsite Kweekast met 150 Watt SANlight Q4W led kweeklamp is vanaf deze week te bestellen op de CNNBS G-Kit bestelpagina, en gaat €845,- euro kosten. Uiteraard wordt het topmodel kant en klaar geleverd inclusief:

  • Afzuiger
  • Koolstoffilter
  • Geluiddemper
  • Drie gepatenteerde luchtinlaten
  • Legrand Omnirex schakelklok

Zoals je ziet kan je met deze uitrusting meteen beginnen zodat je snel over jouw eigen, zelfgekweekte medicijn beschikt.