(advertenties)
(advertentie)
Voor het maken van cannabisolie is het helemaal niet nodig om de mooiste – en dus duurste – wiettoppen te gebruiken. In de klein(st)e topjes, kniprestjes en zelfs op de bladeren zit namelijk ook THC. Op deze kaart vind je coffeeshops waar je goedkoop knipafval kunt krijgen om wietolie van te maken.

Behoefte aan goedkope THC

De Stichting Mediwiet van Wernard Bruining heeft een handige landkaart gemaakt met daarop de coffeeshops waarvan bekend is dat ze deze ‘afknipsels’ aanbieden. Wernard: “Mediwiet patienten hebben behoefte aan goedkope THC om te vaporiseren, er thee van te maken of wietolie. Afknipsels bevatten dezelfde kwaliteit THC als de toppen, weliswaar een iets kleinere hoeveelheid, maar het is vele malen goedkoper. Daarom heeft Stichting Mediwiet een lijst samengesteld met coffeeshops waar je legaal goedkope THC kunt halen.”

Deze coffeeshops bieden afknipsels

Niet iedereen kweekt zelf wiet of kent iemand die dat doet, zeker niet nu steeds meer ‘gewone’ mensen de medicinale krachten van cannabis(olie) ontdekken. Door in een coffeeshop voor een schappelijk prijsje hun grondstof in te kopen kunnen zij ook zelf olie maken. Prima idee dus van Stichting Mediwiet, deze kaart:

Schermafbeelding 2016-06-17 om 09.54.42Ben je bij een shop geweest van de kaart die géén knipafval meer aanbiedt? Laat het ons dan weten!

Of je kweekt het zelf

Zelf cannabis kweken kan ook erg gemakkelijk. Wernard legt het in een mini-seminar nog even uit:

 

[openingsfoto: AHMAD FAIZAL YAHYA / Shutterstock.co]bannermediwietsite2