(advertenties)
(advertentie)
Een forum is natuurlijk leuk, maar het is nog leuker als er wat te winnen valt! Daarom hebben wij op de redactie besloten een leuke winactie te organiseren op het Mediwietforum. We gaan dus niet zomaar prijzen weggeven, maar we maken het wel voor iedereen mogelijk om mee te doen. Wil je ook kans maken op een leuke prijs? Lees dan gauw hoe je aan de winactie kunt deelnemen.

Wat moet je doen?

Meld je (als je dat nog niet hebt gedaan) aan op het Mediwietforum, want dat is waar het allemaal gebeurt. Daar kun je namelijk de hele maand maart je allerleukste, ontroerendste, mooiste of grappigste Mediwietfoto plaatsen. Dat mogen wiettoppen zijn of iets met wietolie, als het maar met medicinale cannabis te maken heeft. Veel makkelijker kunnen we het dus niet voor je maken. Wees creatief en maak er iets moois van, want uiteindelijk beslissen andere lezers welke foto de leuke prijs wint.

Wat kun je winnen?

Ja, wat kun je eigenlijk winnen? Nou, door mee te doen aan deze actie maak je kans op een volledige Top Growbox van Plagron. Dat is een startpakket met voeding, boosters, wortelstimulator en eigenlijk alles om je planten te voeden op 1 vierkante meter. Perfect voor wie bijvoorbeeld in de Mediwietsite kweekkast z’n medicijn kweekt. En daar maak je automatisch ook kans op wanneer je je aanmeldt en actief bent op het Mediwietforum, lees dit maar eens.

Door deel te nemen aan deze winactie maak je kans op een volledige Plagron top growbox. [Foto: Plagron]

Hoe kun je winnen?

De wedstrijd moet uiteraard wel eerlijk blijven. Daarom kan er vanaf 1 april tien dagen lang op de vijf beste foto’s van maart gestemd worden.

Deze vijf foto’s worden gekozen door de redactie, zodat het ook overzichtelijk blijft voor de stemmers. Op die manier wordt de uiteindelijke winnaar na een professionele voorselectie door de forumleden zelf uitgekozen. Dat zijn dus de mensen die je met je foto moet zien te overtuigen.

Regels

In de cannabiswereld nemen we het niet altijd even nauw met alle regels, maar deze wordt streng gehandhaafd. Want eigenlijk is er maar één regel om kans te maken op deze leuke prijs: de foto moet zelfgemaakt zijn en niet gestolen. De foto’s worden ook gecheckt op authenticiteit, dus valsspelen heeft geen zin.

Meld je snel aan op het Mediwietforum en upload jouw foto om kans te maken op deze leuke prijs.

Veel succes!