(advertenties)
(advertentie)
Cannabisgoeroe Wernard Bruining zet zich actief in om mensen te informeren over wietolie. Middels boeken, video’s, cursussen en presentaties overtuigt hij dagelijks mensen van het – naar eigen zeggen – ideale volksmedicijn. Het moeilijkste vindt hij het overtuigen van een patiënt via een helper. Daarom organiseert hij binnenkort weer een mediwiet markt. Daar leert hij mensen zichzelf te helpen door het maken van wietolie met de cannolator.

Overtuigen van patiënt via een helper

De moeilijkste consulten zijn die waarbij een helper namens een patiënt optreedt. De helper stelt heel veel vragen en je weet dat hij van al die informatie maar een klein deel goed zal weten over te brengen. Maar het belangrijkste om over te brengen is niet eens de informatie, maar het gevoel, de overtuiging en de keuze om uit de slachtofferrol te stappen.

Wat ik vooral doe bij mensen is die “schakelaar” in hun hoofd om zetten en dat gaat natuurlijk nog moeilijker via een tussenpersoon. Dan rest me niets anders te zeggen dan dat patiënt het maar gewoon moet proberen met dagelijks een druppeltje per keer en dat langzaam opvoeren. Dan weet je aan het eind van de week wat je ermee kunt en wat de olie je kan bieden. Mijn doel is mensen leren zichzelf te helpen met wietolie, het ideale volksmedicijn via boeken, video’s, cursussen en presentaties.

Wernard leert mensen zichzelf te helpen door wietolie te maken met de cannolator.

Wernard leert mensen zichzelf te helpen door wietolie te maken met de cannolator.

Dodelijke medicatie

Vaak zie ik zieke mensen zonder aarzeling de meest verschrikkelijke (op den duur dodelijke) medicatie slikken. Gek genoeg twijfelen ze eindeloos voor ze een cannabisproduct proberen. Terwijl daar in 10.000 jaar nog nooit iemand aan overleden is. Mensen zijn bang gemaakt door de media, politiek, artsen en niet te vergeten hun eigen naasten en familie.

Niet bang zijn!

Als reguliere medicatie niet werkt moet je niet bang zijn. Niet aarzelen, gelijk wietolie proberen. Dan weet je in 1-2 dagen of het je lot kan verlichten. Mensen rondom de patient houden die angst en twijfel vaak in stand en daar maak ik gelijk korte metten mee. Ik ga daar niet omzichtig bij te werk want ik heb tijdens mijn consulten maar enkele minuten om mijn boodschap door te laten dringen.

Doe ik dat niet met zulke grote nadruk dan blijft de patiënt vaak gevangen in een scenario van angst. Terminale patiënten sterven dan zoals gebruikelijk in kommer en kwel. Dat kan in mijn optiek beter in een mellow stemming gebeuren zoals wordt opgeroepen met wietolie, maar ja, die is verboden.

Zelf wietolie maken

Leer daarom zelf wietolie te maken om jezelf en mensen in je omgeving te helpen. Kom naar onze cannolator master classes en bezoek de eerstvolgende mediwiet markt op 11 december. Kaarten zijn HIER verkrijgbaar.

bannermediwietsite2