(advertenties)
(advertentie)

Niemand minder dan de ‘Robin Hood van Cannabis’ a.k.a. Suver Nuver voorman Rinus Beintema is te gast in de derde aflevering van ’s lands enige podcast over wiet met bewegend beeld: The High Cloud. Die tweewekelijkse show wordt gesponsord door CNNBS, het zusje van Mediwietsite, dus dat zit wel geramd durven we te stellen!

Legaal cannabiswater, rechtszaken en meer

Rinus Beintema staat bekend als de Robin Hood van Cannabis door zijn toewijding aan het legaliseren van wiet. Onder meer door het verstrekken van illegale wietolie aan meer dan 10.000 patiënten die lid zijn van zijn medical cannabis social club Suver Nuver in Nederland.

Zijn radicale activisme ontstond uit een enorm gevoel van onrecht, en sinds de jaren 90 vecht de nuchtere Fries al voor de plant. Met alle risico’s en gevaren van dien! Van schietpartijen tot mega-rechtszaken, die podcast-host The Real Uncle Kush natuurlijk allemaal bespreekt in deze aflevering. Uiteraard wordt er ook goed geblowd, gedabd en is er aandacht en reclame voor Rinus’ nieuwste loophole: legaal cannabiswater!

De video van het bijna twee uur durende – en toch geen moment vervelende – interview is bij YouTube verstopt achter een leeftijdsbeperking. Klik dus eerst op onderstaand fragment (met linkje) en kijk dan op het filmpjesplatform gezellig verder.