(advertenties)
(advertentie)

Er kwam weer eens een mooi filmpje voorbij van Stichting Mediwiet die we graag met je willen delen. In deze video wordt Hans geïnterviewd door een medewerkster van de stichting. Hij wil namelijk graag zijn succesverhaal kwijt over CBD-olie. Deze olie helpt hem namelijk om eindelijk goed te slapen. En dat dus zonder slaappillen, maar met een puur natuurlijk product.

Hans was totaal niet bekend met cannabis, maar besloot eens te gaan experimenteren met CBD-olie van het drogist. Dit hielp niet, maar nieuwsgierig als hij is ging Hans verder zoeken. En zo kwam hij uit bij Stichting Mediwiet.

Verhalen van mensen die niets met cannabis hebben en daarna ontdekken wat de plant allemaal te bieden heeft, doen ons altijd goed. Het verhaal van Hans is daar een perfect voorbeeld van. Hij gaat nu zelfs olie met THC proberen tegen de nachtmerries die hij al jarenlang heeft.

Wij hopen dat dit net zo succesvol voor hem uitpakt als de CBD-olie zodat hij eindelijk kan ervaren hoe het is om helemaal normaal te slapen.