(advertenties)
(advertentie)

Volgens premier Rutte en het RIVM houden we nog wel even last van het coronavirus. Hoe ellendig dat ook is, het is wellicht wel de ideale periode in je leven om zelf thuis je medicijn te gaan kweken in de Mediwietsite Kweekkast. Super veilig, stil en geurloos en je bent stukken goedkoper uit dan dat je cannabisproducten moet kopen!

Het was voor veel patiënten in maart 2020 best schrikken toen bekend werd dat coffeeshops hun deuren moesten sluiten. Gelukkig mochten ze de dag erop alweer open, mits zij uitsluitend als afhaalloket fungeren. Mensen die hun medicinale wiet in de coffeeshop halen konden dus opgelucht ademhalen.

Zelfs als er geen lockdown meer komt kan de coronacrisis nog maanden, misschien wel langer dan een jaar duren. Al die tijd worden maatregelen aangescherpt of juist versoepeld, dat weet je met dit virus nooit natuurlijk. Apotheken zullen altijd wel worden bevoorraad, maar die ‘legale mediwiet’ is beperkt in keuze en redelijk duur (de olie helemaal). Maar wat als je afhankelijk bent van medicinale wiet afkomstig uit andere kanalen?

 

Wat doe je dan? Een oplossing: kweek je eigen cannabis!

 

Speciaal voor mensen die zelfvoorzienend willen zijn als het om cannabis gaat – en niet alleen tijdens de coronacrisis – heeft Mediwietsite, samen met CNNBS en G-Tools de G-Kit ontwikkeld. Dit is een kleine, nette, veilige en kant en klare kweekkast, niet veel groter dan een wasmachine. Hierin kunnen de meeste medicinale cannabisconsumenten genoeg wiet kweken voor eigen gebruik.

De Mediwietsite Kweekkast, zoals wij hem noemen, is voorzien van een veilige LED kweeklamp tot maximaal 130 Watt. Ook beschikt hij over een afzuiger en koolstoffilter zodat je buiten de kweekkast niets van de wietplanten ruikt. Met een afmeting van slechts 60 x 60 x 119 centimeter en een strak modern design, past deze kleine binnentuin discreet in iedere kamer. Je kunt meteen beginnen.

Voor eigen gebruik kweken

Wie voor eigen gebruik cannabis kweekt, hoeft niet te hamsteren en ook niet bang te zijn dat je opvalt bij de energiemaatschappij. De Mediwietsite Kweekkast verbruikt namelijk slechts 100 tot 150 Watt, afhankelijk van het model dat je kiest.

Daarnaast is al een koolstoffilter en afzuiger gemonteerd zodat je buiten de kast niets van je wietplanten ruikt. Drie gepatenteerde lichtdichte inlaten zorgen voor aanvoer van voldoende verse lucht.

Ondanks het bescheiden formaat kun je met deze compacte kweekkast (en vijf gedoogde wietplanten), om de twee à drie maanden tussen de 100 en 150 gram medicinale wiet kweken. Dat is meer dan één gram wiet per dag wat voor de meeste patiënten meer dan genoeg is.

Dokter Groen, één van de vaste kweekverslaggevers op CNNBS, kweekte in deze kast al 12 keer zijn eigen voorraad. Zijn wekelijkse kweekverslagen tijdens al deze kweekrondes zijn allemaal hier terug te lezen.

Bij sommige cannabissoorten is het mogelijk om al binnen 10 weken een voorraad zelfgekweekte mediwiet te hebben!

Exclusief verkrijgbaar bij Mediwietsite

Dus, wacht je lijdzaam af of je altijd kunt kopen? Of zorg je vanaf morgen voor je eigen voorraad? En vergeet niet dat je bij je eigen teelt ZEKER bent van hoe je medicijn (wiet) is gemaakt, denk aan het gebruik van zware metalen, pesticiden, boosters en andere methoden die soms in commerciële wietkwekerijen worden toegepast. Er bestaat namelijk geen enkele onafhankelijke controle op de productie van wiet in Nederland, met uitsluitend de cannabis van de firma Bedrocan (maar ja, duur, weinig keuze).

De Mediwietsite Kweekkast (ook bekend als CNNBS G-Kit) is uitsluitend verkrijgbaar op CNNBS.shop, compleet vanaf 799,= euro

Dat lijkt wellicht veel geld, maar vergeet niet dat je deze set binnen één jaar (3 à 4 oogsten) hebt TERUGVERDIEND als je niet(s) meer hoeft te kopen bij derden…

Voor consumenten die dagelijks meer medicinale wiet nodig hebben, zijn er ook grotere kweeksets.