(advertenties)
(advertentie)
Mr. Kush is zo verknocht op het kweken van zijn eigen medicijn dat hij het zelfs begint te missen als er geen planten in zijn kast staan. Gelukkig voor hem mag hij alweer lekker aan de gang; maar niet voordat hij zijn kweekplan met ons deelt en zijn Mediwietsite kweekkast zorgvuldig heeft gereinigd.

Gemis

Het voelt als een eeuwigheid geleden dat ik jullie voor het laatst een update gaf over het reilen en zeilen in kweekhuize Kush; ondanks dat ik pas vorige week het eindresultaat van mijn Kosher Tangie-cyclus kon delen. Dit komt waarschijnlijk omdat het alweer bijna een hele maand donker is in m’n Mediwietsite-kweekkast.

Halverwege december oogstte ik namelijk de planten die erin stonden, tien dagen lang hingen ze er ondersteboven in te drogen en sindsdien gebeurt er helemaal niets in mijn favoriete ruimte van het huis. De wiet is in potten gecured en wordt dankbaar geconsumeerd – wat overigens allesbehalve een straf is – maar toch mist er iets.