(advertenties)
(advertentie)
Het was een bewogen jaar op het gebied van medicinale cannabis. Daarom verzamelden wij de meest opmerkelijke, spraakmakende en bijzondere Mediwietsite-berichten; en delen in de laatste week van het jaar ons overzicht van het mediwietjaar 2017. In die week is de redactie in verband met de feestdagen bovendien íets minder goed bereikbaar.

Mediwiet in 2017

Sinds het ontstaan van Mediwietsite eind 2016, is 2017 het eerste volledige jaar waarin wij hebben bestaan. Een bewogen jaar in de wereld van medicinale cannabis, met om de haverklap bijzonder – positief én schokkend – nieuws en hoopvolle aankondigingen. Zoveel zelfs, dat we besloten er eens op terug te kijken zo aan het einde van het jaar.

In 2017 gebeurde er (inter-)nationaal enorm veel op mediwiet-gebied. [Foto: shutterstock/Incredible_movements]

In een tijd waar radiostations ongegeneerd hun top-zoveel lijstjes afwerken en iedereen terugkijkt op het afgelopen jaar, kan een overzicht van de meest opmerkelijke, bijzondere en schokkende gebeurtenissen in de medicinale wietwereld natuurlijk niet ontbreken. Immers volgen wij dag in dag uit nauwgezet alles wat zich afspeelt op het gebied van mediwiet; en dat was nogal wat dit jaar.

Overzicht

De afgelopen weken zijn wij daarom druk bezig geweest met het selecteren van de – naar ons idee – meest spraakmakende (inter-)nationale nieuwsitems die in 2017 op Mediwietsite verschenen. In totaal zetten we 25 berichten op een rij, van speekseltests tot onterechte politiebezoeken en mediwiet-vluchtelingen komen daarin voorbij.

Vanaf zondag 24 december start Mediwietsite met het plaatsen van de meest opmerkelijke mediwiet-nieuwsberichten uit 2017. In vijf dagen werken we vanuit januari 2017 – alweer bijna een jaar geleden – toe naar de spraakmakendste nieuwtjes en artikels uit december van dit jaar. Een volledig overzicht van het mediwietjaar 2017, met de interessantste berichten van het jaar.

Rond de kerstperiode blijft de Mediwietsite-redactie bereikbaar voor vragen, maar houd rekening met een langere reactietijd. [Foto: shutterstock/Per Bengtsson]

Bereikbaarheid voor vragen

Ondanks dat wij de laatste week van het jaar – net als zovelen – de tijd nemen om samen te komen met onze dierbaren, blíjven wij uiteraard te bereiken voor alle vragen omtrent (het gebruik van) medicinale cannabis. Wel vragen wij begrip voor een eventueel langere reactietijd dan voor Mediwietsite wellicht gebruikelijk is. Het kan namelijk zo zijn dat wij druk bezig zijn met het voorbereiden of verorberen van een Mediwiet-kerstdiner bijvoorbeeld, een aanrader!

Namens Mediwietsite, liefdevolle feestdagen en een gezond nieuwjaar. 

[Openingsfoto: shutterstock/ElRoi]