(advertenties)
(advertentie)

Wiet is niet alleen voor jonge mensen. Meer vrouwen van middelbare leeftijd wenden zich tot cannabis om de symptomen van de menopauze onder controle te houden. “Als we ouder worden, hebben we allemaal problemen waar we moeilijker mee om kunnen gaan, dus ik heb de hele lijn ontworpen voor wat vrouwen doormaken en waar we hulp bij nodig hebben”, aldus Michelle Courtright, oprichter en CEO van JANE.

Kanker-overlever Michelle brengt cannabisproducten voor vrouwen op de markt

Bijna 80% van de vrouwen van middelbare leeftijd die de Harvard Universiteit in 2022 onderzocht, zei dat cannabis helpt bij het verlichten van symptomen zoals stemmingswisselingen en slaapproblemen. In deze video van CBS News Minnesota zien we hoe Michelle andere vrouwen helpt met haar eigen cannabisproducten.

De producten van JANE, voornamelijk tincturen, bevatten lage doses THC en CBD, elk geformuleerd met verschillende cannabinoïden om elke behoefte aan te pakken. “Het zijn druppeltjes die onder je tong gaan, dus je houdt ze daar ongeveer 30 seconden vast en dan voel je de effecten na ongeveer 15 tot 20 minuten,” zegt ze.

De producten voorzien in een reeks behoeften van pijn, slaap en menopauze tot kanker, iets wat Courtright na aan het hart ligt. Zij overleefde vijf jaar geleden zelf namelijk borstkanker…