(advertenties)
(advertentie)

Al 25 jaar besteedt Wernard Bruining, bekend van de Stichting Mediwiet (geen familie), zijn tijd aan cannabis als volksmedicijn en het onderwijzen van patiënten hoe zij zichzelf kunnen redden met en dankzij cannabis. Niet voor niets noemen wij hem op Mediwietsite vaak ‘olie goeroe’, want hij was de eerste in Nederland die het volk massaal liet kennismaken met de voordelen van verdunde cannabisolie met THC en/of CBD. Je kunt zijn boek ‘Wietolie in de praktijk’ nu gratis downloaden en de bijbehorende YouTube-filmpjes bekijken!

Wernard Bruining over het hoe en waarom van zijn e-book

‘Zelfzorg’ is het sleutelwoord voor de toekomst. Ik wil mensen leren om beter voor zichzelf en elkaar te zorgen met behulp van cannabis. Zelfzorg met cannabis geeft altijd verlichting en voorkomt vaak dat mensen voor ieder wissewasje de alsmaar duurder wordende gezondheidszorg nodig hebben. Voorkomen is beter dan genezen, zeker als dat genezen gepaard gaat met een hoop moeite en dure medicijnen met vaak schadelijke bijwerkingen.

Dáárom introduceerde ik in 1996 het woord ‘mediwiet’, bedacht ik in 2009 verdunde THC-olie en in 2013
verdunde CBD-olie. Dáárom promoot ik methodes om zelf wietolie te maken, die variëren van met kokos
eenvoudig THC-olie maken, de vrije-opgietmethode met alcohol en de door mij gepatenteerde cannolator.

Dáárom heb ik honderden video-interviews gemaakt over mensen die vertellen over hun eigen praktijk ervaringen met wietolie. Iedereen heeft een verschillende gevoeligheid voor cannabis. Dat heeft niets te maken met leeftijd, gewicht of eerdere ervaring met cannabisproducten. De consument is de baas en bepaalt hoeveel, hoe vaak, wanneer en waarom. Zelf wietolie maken is eenvoudig, goedkoop en leuk om te doen. Het stimuleert het zelfhelende vermogen. Vandaar al die succesverhalen in dit boek.

Om te laten zien dat het geen sprookjes zijn, wordt ieder verhaal geschraagd door een video-
interview, zodat je zelf kunt controleren hoe het precies zit en wat ervan waar is. Ik wens de lezer er veel succes mee!’

LEES OOK:  10 jaar verdunde THC-olie; het grote Wernard Bruining interview

Wat staat erin en hoe kom ik aan dat gratis wietolie boek?

We kunnen hier natuurlijk de inhoudsopgave overtikken, maar een screenshot daarvan is net zo makkelijk. Dit is wat je inhoudelijk kunt verwachten van het gratis e-book ‘Wietolie in de praktijk’ van Wernard Bruining:

Als je het boek wil downloaden, klik dan HIER

Zien wat Wernard’s patiënten erover te zeggen hebben?

Wil je eerst interviews zien met diverse patiënten die getuigen over de heilzame werking van cannabisolie? Klik eerst op onderstaand foto van Wernard en dan word je doorgelinkt en kun je op YouTube liefst 88 interviews bekijken:

[openingsfoto: Canna Obscura/Shutterstock]