(advertenties)
(advertentie)

Dorian Yates is een voormalig topsporter die op hoog niveau aan bodybuilding deed. Hij won zes keer de titel ‘Mr. Olympia’; een van de hoogst haalbare onderscheidingen in deze tak van sport. Bij komiek Joe Rogan vertelt hij hoe wietolie helpt om te herstellen na een workout.

Joe Rogan heeft voormalig bodybuilder Dorian Yates op bezoek in zijn radioshow. Joe Ragan is een Amerikaanse stand-up comedian, sportcommentator, voormalig acteur, televisie- en radiopresentator. Rogan is bovendien uitgesproken voorstander van wiet en gelooft dat het vele gezondheidsvoordelen biedt. Zo was hij onder meer te zien in bekende cannabisdocu’s zoals ‘The Union’ en ‘The Culture High’. Tijdens zijn interviews vraagt hij de geïnterviewde dus ook vaak even naar zijn of haar ervaring met wiet.

Voormalig bodybuilder Dorian Yates maakt er geen geheim van dat wiet tot zijn favoriete supplementen behoort. Dorian bedreef de sport op topniveau en won maar liefst zes keer de prestigieuze titel ‘Mr. Olympia’. Bij Joe vertelt hij wat hij doet om zijn lichaam gezond te houden en dat wietolie daarin een grote rol speelt.

LEES OOK: Deze CBD-producten mogen niet ontbreken bij het sporten