(advertenties)
(advertentie)

In de Mediwietsite Kweekkast kan je in elke hoek van het huis eenvoudig en discreet een paar cannabisplanten telen, om in jouw medicinale behoefte te voorzien. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk dan deze video waarin Dokter Groen de eerste bloeiweek in beeld brengt met zijn timelapse camera.

De vaste lezers van Mediwietsite kennen Dokter Groen waarschijnlijk wel. Hij is één van de huiskwekers op zustersite CNNBS.nl, die zijn kweekavonturen ook wel eens bij ons deelt. Hij kweekt in de Mediwietsite G-kit, die is uitgerust met een hoogwaardige 150 Watt Q4W LED kweeklamp van SANlight. Voor meer informatie, zie Mediwietsite G-Kit optie #1.

Bloeiende wietplanten op CNNBS TV

Deze kweekkast is uitermate geschikt om thuis medicinale wiet te kweken voor eigen gebruik. Het design is zo discreet dat je hem overal kan neerzetten. Het stijlvolle witte design maakt dat de compacte kast in ieder interieur past. Het ingebouwde koolstoffilter voorkomt bovendien overlast van geur. En de toegevoegde geluiddemper maakt de kast zo stil als een bibliotheek.

Voor zijn laatste kweekserie op CNNBS heeft Dokter Groen een nieuw camera gekocht waarmee hij zijn wietplanten nog beter in beeld brengt. Op CNNBS TV post hij sinds kort dus leuke videoverslagen uit zijn kast, zoals hieronder. Bekijk de eerste bloeiweek van ‘Hollands Hope‘ van Dutch Passion en een Kush van Organic Earth.

PS. Niets missen van CNNBS TV? Abonneer je dan hier.