(advertenties)
(advertentie)
Zoals zo ontzettend veel patiënten met uiteenlopende klachten en ziektes, zegt ook Lakeshia Hyat haar leven terug te hebben dankzij medicinale wiet. Lakeshia kreeeg in 2011 te horen dat ze Multiple Sclerose had. Op dat moment had ze vanaf haar middel tot aan haar tenen geen gevoel meer in haar lichaam en was lopen uitgesloten.
Lakeshia kreeg daarop een batterij aan pillen en opiaten tegen de pijn. Ze moest opnieuw leren lopen zonder rollator en werd ontzettend depressief van de hele situatie en de pillen. Totdat ze op aanraden van een andere patiënt bij haar huidige arts, Dr. Michelle C. Powell terecht kwam. Die hoorde welke medicijnen Lekeshia allemaal moest slikken en zette haar op behandeling met medicinale marihuana.
Nog geen vier maanden daarna gebruikt Lekeshia nog maar 2 medicijnen in plaats van 15, is haar pijn van een niveau 10 naar 2 gegaan en heeft ze haar rollator gedoneerd aan iemand die die beter kon gebruiken. In de video vertelt Lekeshia zelf haar eigen succesverhaal over MS en medicinale wiet.

Lakeshia (MS) leeft en loopt weer dankzij wiet