(advertenties)
(advertentie)
Verhalen zoals deze, die we dankbaar mochten ontvangen van Marvin en zijn tante Yvonne, geven zelfs de meest schrijnende gevallen hoop. Yvonne had naar haar lymfen uitgezaaide longkanker en zou komen te overlijden. Met behulp van pure cannabisolie werd ze echter binnen 1,5 maand volledig kankervrij verklaard! Marvin vertelt:

Slecht nieuws

Afgelopen 3 augustus 2017 is bij onze lieve tante Yvonne kleincellige longkanker ontdekt, met uitzaaiingen naar haar lymfen. Stadium 3, en volgens de artsen had ze niet lang meer te leven. Alles wat ze voor haar konden doen, was haar leven rekken middels chemotherapie en bestralingen. Dit kwam als een keiharde klap voor de hele familie. De diagnose kreeg ze bovendien op de dag dat mijn dochtertje werd geboren. 

Toevallig had ik nog een flinke hoeveelheid THC-rijk knipafval. Dus heb ik een recept opgezocht voor wietboter en ik ben met kokosolie aan de slag gegaan. Kokosolie is namelijk een gezond en effectieve drager om de werkzame stoffen van cannabis mee in te nemen.

Op de dag dat Marvins dochtertje geboren werd, hoorde hij dat z’n lieve tante Yvonne vergevorderde kanker had.

RSO Kuur

Het werd een flink potje THC-boter, dit heb ik aan mijn tante gegeven en hierbij gezegd dat ze elke avond voor het slapengaan een theelepeltje van die olie door de thee moest doen. In het begin was het even wennen. Ze zag smurfen door het huis lopen en was op zoek naar een barbiebed, maar ze voelde zich overdag goed.

Inmiddels was ze begonnen met de ‘levensverlengende’ chemokuur en tijdens die kuur bleef ze gewoon haar ’theetje’ nemen. Ondertussen heb ik me wat meer verdiept in de medicinale werking van cannabis en ontdekte de Rick Simpson-kuur.

Begin november heb ik een collecte gehouden binnen de familie en de RSO-kuur besteld bij Cannabis Social Club Holland. De Nederlandse social club die ook echt samenwerkt met de Canadees, Rick Simpson.

Tussenstand

Ze heeft in die tussentijd ook 25 bestralingen gehad, maar ze is niet één dag ziek, zwak of misselijk geweest. Zelfs niet na haar derde chemokuur. Begin december is ze nog op controle geweest en is ze naar huis gestuurd om (waarschijnlijk) haar laatste kerst en jaarswisseling te vieren. Iets waar ze vanaf de diagnose erg naar uitkeek. Op de CT-scan was echter toen al te zien dat de tumoren iets gekrompen waren, tegen alle verwachtingen in. De arts stond met z’n mond vol tanden.

Toen ze haar arts vroeg hoe het kon dat ze vijf maanden geleden werd opgegeven en nu kankervrij is, kon hij dat niet beantwoorden.

Ondertussen begon ze met de RSO-kuur en die was erg heftig. Haar dagen bestonden uit slapen, slapen en nog eens slapen. Echter bleef ze gewoon eten en is ze in al die tijd geen gram gewicht verloren. Op 2 januari is ze bloed gaan prikken en afgelopen week heeft ze opnieuw een scan gehad. Naar aanleiding daarvan zou ze de tussenstand te horen krijgen en hoe eventueel verder te gaan met chemo en bestralingen.

Yvonne weet zeker dat haar wonderbaarlijke herstel te danken is aan de wietolie.

Kankervrij! 

Het bleek uit die scan dus mooi dat ze helemaal schoon is! Zowel in haar bloed als op de CT/PET-scan was niks meer te zien. Iemand die vijf maanden geleden nog werd opgegeven is nu schoon verklaard! Ze zegt zelf dat ze zeker weet dat het door die wietkuur komt en eigenlijk ben ik daar zelf ook van overtuigd.

Toen ze haar arts vroeg hoe het kon dat ze vijf maanden geleden werd opgegeven en nu kankervrij is, kon hij dat niet beantwoorden. Sta je dan, met je jaren aan studies. Ik zou het wel van de daken willen schreeuwen: ‘Mensen die ziek zijn en dit lezen, twijfel alsjeblieft niet en begin vandaag nog met de RSO-kuur!’

Ze blijft nog wel onder controle elke drie maanden en we houden in ons achterhoofd dat het drie keer zo hard terug kan komen door die chemo. Maar ze heeft nog 4,5 spuit pure cannabispasta over en die maakt ze op. Erna wil ze de THC-druppels blijven gebruiken ter preventie van en wij hebben er alle vertrouwen in. 

[Openingsfoto: shutterstock/Sinisa Botas]