(advertenties)
(advertentie)

Het verhaal van voormalig biochemicus Dennis Hill is ongelooflijk. Als bichemicus deed hij nota bene onderzoek naar kanker, tot een biopsie in 2010 uitwees dat hij zelf een agressieve vorm van prostaatkanker had. De afspraak met een specialist om bestraling en wellicht ook chemotherapie te ondergaan stond al, toen een vriend hem vertelde over de antikanker eigenschappen van cannabis.

Toevallig was er op dat moment net een onderzoek afgerond, naar de behandeling van inoperabele hersentumors met cannabis, met veelbelovende resultaten. Dennis besloot dat hij liever wilde genezen door cannabis dan te lijden aan de bijwerkingen van de reguliere behandelingen. Maar hij was niet erg bekend met wiet en dispensaries waren er niet. Het enige wat hij had was wietboter, gemaakt door een vriend.

Dennis nam zoveel wietboter als zijn tolerantiegrens toeliet en binnen drie maanden waren de primaire tumoren weg! Inmiddels kreeg Dennis ook de beschikking over Rick Simpson Olie die in de opvolgende drie maanden ook de laatste overgebleven kleine uitzaaiingen doodden. In de video legt Dennis zelf uit hoe THC en CBD werkt tegen prostaatkanker.