(advertenties)
(advertentie)
Kijk naar het bijzondere verhaal van een moeder die haar zoons autisme en spierdystrofie behandelde met medicinale cannabis. In 2009 kreeg Mieko van de artsen te horen dat haar zoon Joey nog maar 6 maanden te leven had. Joey at niet en sliep amper en zijn moeder deed een uitgebreid onderzoek om haar verzoek om medicinale cannabis bij de artsen te kunnen onderbouwen. De artsen gingen gelukkig akkoord en schreven medicinale wiet voor. Mieko ging direct op zoek naar de beste wietsoort tegen haar zoons ernstige vorm van autisme en spierdystrofie.

Die zoektocht leidde naar cannabis kweekexpert Kyle Kushman die uiteindelijk een speciale wietsoort voor Joey ontwikkelde die simpelweg Joey’s Strain heet. De speciale kruising heeft ervoor gezorgd dat Joey er vandaag nog is en het zelfs heel erg goed met hem gaat. In plaats van 14 voorgeschreven medicijnen gebruikt hij er nu nog maar 2. Hij is totaal opgebloeid en laat veel nieuwe sociale communicatieve expressies zien en is gelukkig en gezond.

Meer informatie over het bijzondere verhaal van Mieko en Joey vind je op miekosblog.com. Voor lotgenoten is er een speciale app met informatie over autisme en medicinale wiet. De app heet The Joey Network en is gratis te downloaden in de Apple store en Googles Play Store.

Een moeder en haar zoon met autisme, spierdystrofie én een eigen medicinale wietsoort