(advertenties)
(advertentie)

Perri kreeg een paar jaar geleden basaalcelcarcinoom; een vorm van huidkanker. In het interview hieronder vertelt hij hoe de ziekte zich ontwikkelde, over zijn pogingen het onder controle te krijgen en waarmee dat uiteindelijk lukte: Rick Simpson Oil (RSO). 

Basaalcelcarcinoom is een vorm van huidkanker die vaak ontstaat door langdurige en onbeschermde blootstelling aan de zon. Dit was ook het geval bij Perri. In zijn jeugd kende men het gevaar van de zon niet. Perri liep dus altijd in een shirt zonder mouwen en zonnebrandcrème was voor watjes.

In deze video laat Perri zich interviewen door Mike. Zij kennen elkaar al ruim 30 jaar en Mike is nauw betrokken bij de ziekte én het herstel van zijn goede vriend. Sterker nog, het was Mike die Perri adviseerde om de wietolie van Rick Simpson op zijn huid te smeren. In het begin was er nog een associatie met stoners, maar na even aandringen ging Perri het proberen. Hoe dat afliep, zie je in deze video.

De eerste 7,5 minuut praten Mike en Perri over de ontwikkeling van huidkanker. Daarna komt het onderwerp wietolie aan bod.

LEES OOK: Medicinale cannabis en kanker – een startpunt voor patiënten