(advertenties)
(advertentie)

Justin Marshall schrok zich 4 jaar geleden rot toen artsen hem vertelden dat zijn lichaam vol tumoren zat. Een aantal kon operatief worden verwijderd, maar de 40 tumoren in zijn longen niet. De artsen gaven hem maximaal 2 maanden, maar Justin voelde dat er nog iets was dat hij kon doen. Op advies van vrienden ging hij cannabisolie gebruiken; een gram per dag voor 90 dagen lang. Justin leeft nog steeds en is kankervrij.

EDIT: In 2019 verloor Justin alsnog het gevecht met kanker. Onze gedachten gaan uit naar zijn nabestaanden.

Cannabisolie, goed eten en God

Soms komen de mooiste verhalen uit onverwachte hoek. Toen wij op de redactie het openingsshot van deze video zagen hadden we eerlijk gezegd niet verwacht dat er zo’n bijzonder verhaal zou volgen. Justin Marshall vertelt namelijk niet alleen hoe cannabisolie zijn leven redde. Hij vertelt ook dat er meer manieren zijn om je lichaam te helpen. Gezond eten is daar één van; organisch koolhydraatarm eten. En Justin vertelt hoe bidden hem nog meer kracht gaf om positief te blijven.

Bij 4 minuten gaat zelfs de zonnebril af en volgt een boodschap waar de hele wereld gehoor aan zou kunnen geven. Just be kind to eachother! Na een korte overdenking pakt Justin zijn gitaar en sluit hij af met een door hem geschreven lied.

Cannabis getuigenissen zoals deze zie je niet elke dag. Wij werden er blij van. Vooral omdat deze goede man cannabis niet ziet als duivels kwaad, maar als een goddelijke gift die zijn kanker genas.