(advertenties)
(advertentie)

Jacqueline Patterson heeft een Cerebrale Parese (CP, een aangeboren hersenverlamming) die haar motorische functies beïnvloedt. Als gevolg van haar toestand lijdt ze aan ernstig stotteren. En de rechterkant van haar lichaam is zwak en pijnlijk. Deze video toont het verbluffende effect van cannabis bij haar aandoening. De gevolgen van haar hersenverlamming zijn namelijk zo goed als weg na het roken van wiet.

Jacqueline woont in Kansas City in de Amerikaanse staat Missouri. Ten tijde van de opname had deze staat nog geen legaal medicinaal cannabisprogramma. In de video zien we dat Jacqueline de straten van haar woonplaats opzoekt voor een nieuwe voorraad wiet. Dat is namelijk het enige dat haar helpt tegen het stotteren en ze voelt zich er beter bij. Toen ze op veertienjarige leeftijd een haaltje nam, merkte ze meteen het verschil.

LEES OOK: Cannabis als behandeling tegen Cerebrale Parese (CP)

Aan wiet komen is een gevaarlijke onderneming omdat het tijdens deze opname nog strafbaar is. Als Jacqueline wordt gepakt, kan ze de voogdij over haar kinderen verliezen. Wrang, want ze gebruikt het juist omdat ze een goede moeder wil zijn. Een ding is zeker. Het resultaat van een paar haaltjes wiet is verbluffend!

Gelukkig heeft Missouri sinds 2018 een cannabisprogramma en kan Jacqueline veilig en legaal aan haar wiet komen.

[Openingsfoto: YouTube]