(advertenties)
(advertentie)

De werkzame stoffen in cannabis laten veelbelovende resultaten zien bij het bestrijden van bepaalde vormen van kanker. Maar helaas is cannabis (nog) geen medicijn dat alle vormen van kanker geneest. Toch kan het iedereen die aan deze vreselijke ziekte lijdt hulp bieden. In deze video maak je kennis met Colette uit Ierland. Zij vertelt hoe CBD-olie hielp om sterk te blijven tijdens haar strijd tegen kanker.

Deze video zal je raken. Want de 34-jarige Colette Nolan is nog maar net bevallen van haar kindje Zebedee als artsen vertellen dat ze een agressieve vorm van borstkanker heeft. Ze gaat de strijd aan en dat valt haar zwaar. Gelukkig komt er iets op Colette’s pad dat verlichting biedt. Ze gaat CBD-olie gebruiken en merkt direct verschil. Colette heeft veel meer rust in haar hoofd, voelt zich minder angstig en ook de pijn neemt af.

Helaas hebben de behandelingen noch de olie haar kunnen redden. Op 13 februari 2018 verloor Colette de strijd tegen borstkanker.

Haar video’s staan nog wel op YouTube. En hopelijk inspireren die anderen om nooit op te geven. Hoe zwaar de strijd ook is.

Wil je meer weten over het gebruik van cannabis bij kanker? Lees dan ook dit artikel.