(advertenties)
(advertentie)

In Amerikaanse staten waar mediwiet legaal is, kan je cannabismedicijnen verkrijgen in zogenaamde ‘cannabis dispensaries’. En omdat het in de VS ook steeds normaler wordt dat kinderen medicinale cannabis gebruiken, is Jason David een speciale cannabis apotheek voor kinderen begonnen. Hoe dat eruit ziet, zie je in de video.

Jason David is geen onbekende in de internationale cannabiswereld. Het verhaal van zijn zoon Jayden heeft namelijk een substantiële bijdrage geleverd aan het domino-effect, waardoor steeds meer staten medicinale cannabis zijn gaan legaliseren. Zijn interview in de documentaire ‘The Culture High’ is zelfs een regelrechte tranentrekker.

Jason heeft het momentum ten volste benut en is een cannabis dispensary voor kinderen begonnen. Daar biedt hij diverse producten aan voor kinderen die daardoor geen zware medicijnen meer hoeven te gebruiken. Bovendien voelen de kinderen zich veel beter met mediwiet dan met de reguliere middelen die ze krijgen voorgeschreven. In 2017 schreven we al eens over deze apotheek van Jason. Maar er zijn nu dus ook beelden. En die zeggen meer dan duizend woorden: